Torajaland, Misiliana Hotel

Sulawesi

Leuk hotel dat ruim is opgezet met rondom de kamers veel groen. Mooi zijn de traditionele Tongkonanhuizen die in de tuin staan. De verschijdende kamers zijn in de Torajastijl gebouwd. Prima als uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes in Torajaland.

 

Locatie

Het Misiliana Hotel ligt op ongeveer 2 kilometer van het stadcentrum, ca. 10 minuten rijden. Maar u heeft de beschikking over een auto en de diensten van een chauffeur, dus u kunt ’s avonds in het stadje gaan eten. Het hotel ligt aan het water, aan de rivier Sa’dan. Er is een restaurant en er zijn enkele kleine winkeltjes in de omgeving van het hotel.

Accommodatie

De 105 kamers zien er prima uit en zijn verdeeld over vier kamertypes. De superior kamers, zijn het minst en deze raden wij daarom ook niet aan. Het hotel is van plan om deze kamers te renoveren.

 

Alle kamers beschikken over een televisie, koelkast en koffie- en theefaciliteiten. Wifi is niet altijd goed te ontvangen in de kamers. De badkamers hebben een douche (soms in bad) met warm water en een toilet. Ook beschikken de kamers over airconditioning.

 

Kamertypes:

  • Er zijn 35 deluxe kamers. Deze kamers zijn in het hoofdgebouw gelegen en heeft onze voorkeur. De badkamers zijn ruim ingericht.
  • De 5 Toraja Tongkonan kamers zijn gelegen in een traditioneel Torajahuis. Deze kamers zijn onlangs vernieuwd waardoor ook hier een ruime, fijne badkamer aanwezig is.
  • De 20 cottages zijn ook gezellig ingericht. Deze kamers zijn in de Tongkonanstijl gebouwd en liggen iets verder naar achteren. Ieder gebouw heeft 2 kamers op de begane grond en 2 kamers op de eerste etage. De kamers zijn ruim, waardoor het ideale familiekamers zijn. De badkamers zijn hier wel nog iets verouderd.
Voorzieningen

Het Misiliana Hotel beschikt over een zwembad dat nabij de deluxe kamers gelegen ligt. Bij het hotel is een restaurant en een bar. Kleding kunt u in het hotel laten wassen. U kunt wat kleins kopen in één van de winkeltjes van het hotel. Naast de receptie is een 

patisserie waar heerlijke zoetigheden te verkrijgen zijn. De accommodatie beschikt over een kleine spa. In de openbare ruimtes is Wifi goed te ontvangen. Waardevolle spullen kunt u eventueel kwijt in een kluisje bij de receptie.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën