Van Verre, individuele Azië reizen op maat

Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië. Een reis is voor iedere klant anders. U treft vele voorbeelden van prachtige verre Azië reizen en bouwstenen aan. U wilt net wat anders met uw vakantie in Azië? Geen probleem, alles is mogelijk. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar Azië om zo voor u een mooie rondreis Azië te kunnen samenstellen.

Rondreizen Azië

Rondreizen Azië

Bouwstenen Azië

Bouwstenen Azië

Familiereizen Azië

Familiereizen Azië

Waarom uw verre reis Azië door Van Verre laten verzorgen?

Onze verre reizen naar Azië zijn privé-vakanties. U reist dus door Azië met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met een van onze landendeskundigen. 

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Dichterbij de mensen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Deskundigheid
Indonesie-Bali-Sanur-localeman(11)

Een verre reis naar Azië met Van Verre!

Maak kennis met Van Verre en bekijk de video! Hoe bereiden wij u verre reis naar Azië voor van aanvraag tot een definitieve boeking?

 

Bekijk ons kantoor, onze medewerkers en onze bestemmingen in vogelvlucht.

Emmy en Jur

Ons verhaal

We bouwen samen met u uw reis. Onze reizen op onze website zijn voorbeeldreizen, bedoeld als suggesties. Natuurlijk kunnen deze worden aangepast, maar we gaan veel stappen verder: we bouwen de reis gewoon op, dag voor dag, zodat deze u als een jas past. Echte service is belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken, niet even in een paar minuten. En ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op een A-viertje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Sri Lanka-Nuwara Eliya-shutterstock 319278905(10)

Over onze verre reizen Azië

Onze verre rondreizen Azië zijn voorbeelden van reizen vanaf circa 10 dagen tot 30 dagen of zolang u wilt. De voorbeeldreizen zijn zorgvuldig uitgestippeld door onze landendeskundigen op basis van persoonlijke reiservaringen. Zij zijn u reeds voorgegaan en kunnen u zo voorzien van praktische en unieke tips. Al onze verre reizen Azië zijn individuele rondreizen (een reis op maat) en zijn daardoor makkelijk aan te passen aan uw reiswensen.

Chantal1
Chantal Heere
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Gionne3
Gionne van Wijnen
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel het mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Iris2
Iris Druiven
Sri Lanka: klein en fijn! U kunt er met gemak 3 weken rondreizen en elke dag iets anders meemaken. Ideaal te combineren met de Malediven!
Contact met Iris
Nicole-in-Thailand
Nicole Engeltjes
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Renee2
Renée Bulthuis
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.