Van Verre, individuele Azië reizen op maat

Uw verre reizen specialist: Van Verre. Een vakantie is voor iedere reiziger anders. Wij maken samen met u uw reis op maat naar Azië. Een combinatie van natuur, een vriendelijke bevolking en het Aziatische eten. Onze landendeskundigen zitten regelmatig in het vliegtuig naar Azië. Nieuwe plekjes ontdekken, zodat zij samen met u een complete rondreis door Azië kunnen samenstellen. U vindt veel voorbeeldreizen, van complete rondreizen tot bouwstenen. U wilt misschien net wat anders of wilt naar plekken die misschien niet eens in ons aanbod zit? Geen probleem, alles is mogelijk.

Rondreizen Azië

Rondreizen Azië

Bouwstenen Azië

Bouwstenen Azië

Familiereizen Azië

Familiereizen Azië

Reizen naar Azië met Van Verre

Samen met u maken wij uw verre reis op maat compleet. Onze verre reizen naar Azië zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Azië.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Sumatra-Tangkahan-orang-oetan2

Onze verre reizen naar Azië

Droomt u er van om oog in oog te staan met orang-oetans? Dan zijn Indonesië of Maleisisch Borneo perfecte bestemmingen. Misschien bent u wel gafascineerd over het leven in Japan en leert u daar de fijne kneepjes van het vak om met stokjes te eten. Laat u inspireren door onze voorbeeld rondreizen Azië. Individuele reizen die uitgestippeld zijn door onze landendeskundigen. Zij kunnen u voorzien van unieke tips. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en maken samen uw reis op maat door Azië compleet.

Emmy en Jur

Ons verhaal

Ooit begonnen wij als klein familiebedrijf, maar tegenwoordig hebben wij een enthousiast team van reislustige medewerkers in dienst. Gezamenlijk hebben zij al veel landen gezien. We bekijken de voorbeeldreizen, maar bouwen uw reis, dag voor dag, op. Echte service vinden wij belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op één A-4’tje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel het mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
foto longboat Thailand, op weg naar Damnoen Saduak
Debbie
Sri Lanka: klein en fijn! U kunt er met gemak 3 weken rondreizen en elke dag iets anders meemaken. Ideaal te combineren met de Malediven!
Contact met Debbie
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée