Infodagen voor uw verre reis

Graag nodigen wij u uit om onze infodagen bij te wonen. Deze dagen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Wat kunt u verwachten?

Onze reisspecialisten reizen regelmatig naar onze bestemmingen, zowel privé als zakelijk. Voor Van Verre gaan zij op inspectiereis om nieuwe plekken te ontdekken en om onze vertrouwde plaatsen nog eens te bezoeken. Op deze manier blijven we de connectie houden met de bestemming en kunnen wij u alle informatie geven over het land en de beste tips en tricks meegeven voor uw reis naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika of Noord-Amerika. 

 

Hoe lang de presentatie duurt, is per bestemming verschillend. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de presentatie bij te wonen. Klik hieronder op een bestemming om de data te bekijken en u aan te melden voor de gratis en vrijblijvende infodag. Tip: maak er gelijk een dagje weg van. De presentaties zijn meestal 's ochtends, en in Monnickendam en omgeving is veel te zien en beleven. Ideeën voor een dagje uit lees u hier. Tot snel!

Presentaties Azië
Indonesië

Indonesië

Maleisië

Maleisië

Myanmar

Myanmar

Vietnam

Vietnam

Cambodja

Cambodja

Laos

Laos

Presentaties Afrika
Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Namibië

Namibië

Botswana

Botswana

Vakantiebeurzen

Aan het begin van elk jaar worden diverse vakantiebeurzen georganiseerd. Ook op deze vakantiebeurzen kunt u ons ontmoeten en uw reisideeën bespreken. Wij bekijken elk jaar aan welke vakantiebeurzen wij deelnemen. Kijkt u hiervoor op de vakantiebeurzenpagina.