Onze Myanmar specialist: Renée
Myanmar-Bagan-Renee-Bulthuis_1_140002

Myanmar reizen, uw privé-reis op maat

Wat een cultuurschatten kent Myanmar (Birma). Een bestemming dat qua toerisme nog in de kinderschoenen staat; een Myanmar rondreis zult u als puur ervaren. De vriendelijke bevolking wacht u met open armen op. Tijdens uw individuele rondreis komt u langs talrijke tempels en pagodes van dit boeddhistische land. U ziet het Myanmar dat nog niet aangetast is door massatoerisme. Het pure Azië!

Rondreizen Myanmar

Bouwstenen Myanmar

Waarom uw Myanmar reis door Van Verre laten verzorgen?

Onze reizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Myanmar. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. Slaap in sfeervolle en bijzondere hotels. Een Myanmar vakantie van Van Verre biedt u een andere kijk op Myanmar.

 

Kijk bij de rondreizen Myanmar en bouwstenen Myanmar en doe inspiratie op voor uw reis door Myanmar op te doen!

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Myanmar-Bagan-Renee-Bulthuis_1_140002

Hulp nodig bij het samenstellen van uw rondreis Myanmar?

Laat uw droomreis naar authentiek Myanmar werkelijkheid worden met behulp van persoonlijk advies uit eigen ervaringen van onze reisspecialisten. 

 

Bel ons op +31 299 475083

Mail naar reizen@vanverre.nl

 

Of vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

Myanmar-Bagan-vrouw-met-sigaar

Myanmar reizen individueel

Reis in uw eigen tempo, kom langs de bekendste en bijzonderste bezienswaardigheden en geniet! Een boottocht rondom het Inle Lake is schitterend. U zult verbaasd opkijken als u een local voorbij ziet varen. Niet met zijn armen, maar met zijn voeten bestuurd hij zijn boot.

 

In uw rondreis nemen wij graag een treinreis mee. Een treinreis in Azië is een ware ervaring en mag eigenlijk niet ontbreken tijdens uw rondreis Myanmar.

Myanmar reizen veiligheid

Het is op dit moment niet veilig om naar Myanmar te reizen, De veiligheid in Myanmar is slecht en instabiel sinds de militaire staatsgreep. Wij raden reizen naar Myanmar nu dan ook af. 

 

Zodra de veiligheidssituatie in het land weer verbeterd delen wij onze tips en advies uit eigen ervaring, zodat u optimaal kunt genieten van de schoonheid die het land te bieden heeft. Want buiten de roerige perioden van Myanmar om, zijn onze reisspecialisten verliefd geworden op dit bijzondere land en een vriendelijke bevolking.

 

Onze collega Michelle: "Myanmar is nog zo authentiek en de mensen zijn ontzettend hartelijk. Ik zal zeker terugkeren!"

Myanmar, voorheen ook Birma geheten, kent een turbulente geschiedenis. Het is lange tijd gesloten geweest voor de buitenwereld en nog steeds heeft het militaire regime de macht. Dit heeft echter geen invloed op uw reis op maat. Van Verre gebruikt geen accommodaties en transportmiddelen die in handen zijn van de staat. De vriendelijke bevolking wilt u graag ontvangen in dit schitterende land.

 

Wij zijn van mening dat openheid, dus het reizen ernaartoe, de bevolking goed doet. U reist op privé-basis, georganiseerd. Dit is een absoluut veilige manier van reizen.

 

Meer informatie Myanmar.

Myanmar-Bagan-Luchtballonnen-gebouw(3)

Myanmar bouwstenen

Onze reizen in Myanmar voeren u door een gevarieerd landschap. De Irrawaddy-rivier is met ruim 2000 kilometer de belangrijkste rivier van het land. Rond Inle Lake vindt u een Engels landschap met glooiende heuvels en hier en daar Engelse huizen. Maar hier prachtige wandelingen langs theehuizen, groentevelden en dorpjes. Aan de westkust van Myanmar kunt u ontspannen op mooie, witte palmstranden.

 

U kunt diverse bouwstenen Myanmar makkelijk aan elkaar koppelen tot een complete reis.

Myanmar reizen tips

  • Bezoek de koningsstad Mandalay. Hier kunt u zich in drie dagen prima vermaken.
  • Maak een ballonvaart boven Bagan. Een fantastische ervaring die u nooit meer vergeet.
  • Wandel door de kleine dorpjes en kom in contact met de lokale bevolking.
  • Sluit uw rondreis af op een wit palmstrand aan de westkust van Myanmar.

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen

Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée