Onze Maleisie specialist
Maleisie-Medewerker-Lara

Lara Huisenga

Maleisie reizen op maat

Al reizend door Maleisië ontdekt u Azië! Maleisië is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar. De inwoners van Maleisië zijn heel vriendelijk en zullen u tijdens uw reis door Maleisië met open armen ontvangen. Een reis in Maleisië is gemakkelijk en veilig. Maleisië leent zich uitstekend voor een reis op maat, die wij samen met u samenstellen.

Rondreizen Maleisie

Bouwstenen Maleisie

Waarom uw Maleisie reis bij Van Verre?

Onze rondreizen zijn privé-basis; u reist dus met uw eigen gezelschap door Maleisie. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. Slaap in sfeervolle en bijzondere hotels. Een Maleisie reis op maat van Van Verre biedt u een andere kijk op Maleisie. 

 

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
TAMAN NEGARA, TOP_1_371205

Maleisie reizen op maat

Maleisië reizen zijn reizen waarbij u verschillende werelden ontdekt. Schitterende bounty-stranden met wuivende palmbomen en de oudste regenwouden ter wereld maken het tropische Maleisië tot een geweldig vakantieland. Geografisch gezien bestaat Maleisië uit twee delen, die van elkaar gescheiden worden door de Zuid-Chinese zee. U kunt een individuele rondreis maken door Maleisië, die beide delen van het land combineert, of u kunt er voor kiezen om een van beide gebieden te bezoeken.

Maleisie reizen informatie

West-Maleisië is gelegen tussen Thailand en Singapore. Het oostelijke deel van Maleisië, Borneo, bestaat uit de staten Sabah en Sarawak. Een reis in West-Maleisië voert naar de metropool Kuala Lumpur, vele kleine eilandjes, de oostkust met zijn eindeloze stranden, het oudste oerwoud ter wereld Taman Negara, lieflijke dorpjes, koele gebieden met theetuinen in de Cameron Highlands en een koloniale geschiedenis in Melaka, Kuala Lumpur en Penang.

U kunt voor uw reis door West-Maleisië een huurauto regelen. Als u liever niet zelf rijdt, dan regelen we een chauffeur voor u. Reizen door zowel de westkant als de oostkant van Maleisië is een ware belevenis. Waar u ook voor kiest, een vakantie in Maleisië is een fantastische ervaring.

 

Meer informatie Maleisie

Maleisie reizen tips

Maleisisch Borneo heeft de mooiste natuurgebieden van heel Azië. Rondreizen door dit deel van Maleisië is qua natuur het mooist denkbare. U kunt naar de belangrijkste delen van Borneo, het oostelijk deel van Maleisië, reizen. Bezoek het junglegebied van Sarawak, waar de Ibans leven middenin de wilde natuur. In het Mulu National Park zijn enorme grotten. Ook Sabah, het noordelijk deel van Borneo, heeft veel te bieden: een mangrovejungle bij het Sukau National Park, de jungle in het berggebied bij Danum Valley, het orang oetan opvangkamp bij Sepilok en het Kinabalu National Park.

U kunt uw Maleisie reis uitbreiden met diverse excursies. Dit zijn halve of hele dagtochten. Zo kunt een prachtige fietsen bij Kota Kinabualu waar u door het land van de Dusun stam fietst, langs kleine dorpjes. Volg een kookcursus of zoek het avontuur door te gaan raften of breng een bezoek aan een rehabilitatiecentrum van orang oetans.

 

Meer Maleisie excursies

Lara
Lara Huisenga
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Gionne3
Gionne van Wijnen
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.