Maleisie reizen, uw privé-reis op maat

Al reizend door Maleisië ontdekt u Azië! Maleisië is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar. De inwoners van Maleisië zijn heel vriendelijk en zullen u tijdens uw Maleisië vakantie met open armen ontvangen. Een reis in Maleisië is gemakkelijk en veilig. Maleisië leent zich uitstekend voor een individuele rondreis op maat, die wij samen met u samenstellen.

orangutan-maleisie189(10)

Maleisie reizen op maat

Maleisië reizen zijn reizen waarbij u verschillende werelden ontdekt. Schitterende bounty-stranden met wuivende palmbomen en de oudste regenwouden ter wereld maken het tropische Maleisië tot een geweldig vakantieland. Geografisch gezien bestaat Maleisië uit twee delen, die van elkaar gescheiden worden door de Zuid-Chinese zee. U kunt een individuele rondreis maken door Maleisië, die beide delen van het land combineert, of u kunt er voor kiezen om een van beide gebieden te bezoeken.

Maleisie reizen informatie

West-Maleisië is gelegen tussen Thailand en Singapore. Het oostelijke deel van Maleisië, Borneo, bestaat uit de staten Sabah en Sarawak. Een reis in West-Maleisië voert naar de metropool Kuala Lumpur, vele kleine eilandjes, de oostkust met zijn eindeloze stranden, het oudste oerwoud ter wereld Taman Negara, lieflijke dorpjes, koele gebieden met theetuinen in de Cameron Highlands en een koloniale geschiedenis in Melaka, Kuala Lumpur en Penang.

U kunt voor uw reis door West-Maleisië een huurauto regelen. Als u liever niet zelf rijdt, dan regelen we een chauffeur voor u. Reizen door zowel de westkant als de oostkant van Maleisië is een ware belevenis. Waar u ook voor kiest, een vakantie in Maleisië is een fantastische ervaring.

 

Meer informatie Maleisie

maleisie-langkayan-bungalow-strand(10)

Maleisie reizen bouwstenen

Waarschijnlijk wilt u tijdens uw Maleisië vakantie ook wel een paar dagen ontspannen op een van de prachtige bounty-eilanden? Bij Mabul Island en Lankayan Island kunt u prachtig snorkelen en duiken. De kans dat u schildpadden ziet is vrij groot. We kunnen dit allemaal in uw Maleisie reis door Borneo, Sabah en Sarawak opnemen. Deze bouwstenen kunt u makkelijk aan elkaar koppelen

Maleisie reizen tips

Maleisisch Borneo heeft de mooiste natuurgebieden van heel Azië. Rondreizen door dit deel van Maleisië is qua natuur het mooist denkbare. U kunt naar de belangrijkste delen van Borneo, het oostelijk deel van Maleisië, reizen. Bezoek het junglegebied van Sarawak, waar de Ibans leven middenin de wilde natuur. In het Mulu National Park zijn enorme grotten. Ook Sabah, het noordelijk deel van Borneo, heeft veel te bieden: een mangrovejungle bij het Sukau National Park, de jungle in het berggebied bij Danum Valley, het orang oetan opvangkamp bij Sepilok en het Kinabalu National Park.

U kunt uw Maleisie reis uitbreiden met diverse excursies. Dit zijn halve of hele dagtochten. Zo kunt een prachtige fietsen bij Kota Kinabualu waar u door het land van de Dusun stam fietst, langs kleine dorpjes. Volg een kookcursus of zoek het avontuur door te gaan raften of breng een bezoek aan een rehabilitatiecentrum van orang oetans.

 

Meer Maleisie excursies

Waarom uw Maleisie reis door Van Verre laten verzorgen?

Onze rondreizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Maleisie. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels. Een Maleisie reis op maat van Van Verre biedt u een andere kijk op Maleisie. Kijk bij de rondreizen Maleisie en bouwstenen Maleisie, om inspiratie voor uw reis door Maleisie op te doen! Alle Maleisie reizen kunnen we aanpassen aan uw wensen.
 
Bij Van Verre kunt u terecht voor West-Maleisie reizen, Borneo reizen, Sabah reizen, Sarawak reizen en rondreizen West-Maleisie en Borneo of kijk eens bij de combinatie reizen Maleisie en Indonesie.

 

  • Reizen op maat, alles kan!
  • Kwaliteitsreizen
  • Privéreizen Maleisie
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels
Gionne3
Gionne van Wijnen
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel het mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.