Onze Maleisie specialist: Lara
Maleisie-Lara-Aapje

Vakantie Maleisië

Al reizend door Maleisië ontdekt u Azië! Tijdens een vakantie Maleisië maakt u kennis met verschillende werelden. Reis met uw eigen huurauto door West-Maleisië. Schitterende bounty-stranden, heuvelachtige landschappen en het metropool Kuala Lumpur. Op Borneo wordt u met een privéchauffeur naar de mooiste natuurgebieden gebracht. Een veelzijdig land waar u met open armen ontvangen wordt. Een uitstekende bestemming voor een vakantie, die wij samen met u samenstellen.

Rondreizen Maleisie

Bouwstenen Maleisie

Waarom met Van Verre op vakantie naar Maleisië?

Onze vakanties zijn privé; u reist dus met uw eigen gezelschap door Maleisie. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. Slaap in sfeervolle en bijzondere hotels. Een Maleisie vakantie van Van Verre biedt u een andere kijk op Maleisie. 

 

  • Privévakanties op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsvakanties
  • Veilig en vertrouwd op vakantie
Maleisie-WestMaleisie-Sabah-DanumValleyNP-hangbrug13_2_171241

Kom naar onze Maleisië inspiratiedag

Bent u zich aan het oriënteren op een reis naar West-Maleisië en/of Borneo? En wordt uw wensenlijstje steeds langer, maar heeft u ook nog zoveel vragen? Om u te helpen, organiseren wij een inspiratiedag. Onze reisspecialisten kennen Maleisië door en door en kunnen u alles vertellen over deze bestemming. Woon de inspiratiedag in ons pand in Monnickendam gratis en vrijblijvend bij. Meld u zich alleen even aan?

 

Kayak-Excursie-vanuit-Kuching-8

Vakantie Maleisie

Het tropische Maleisië is een geweldig vakantieland. Er leven verschillende bevolkingsgroepen die ieder hun eigen cultuur en tradities hebben. West-Maleisië en Maleisisch Borneo verschillen totaal van elkaar. Rondreizen door Maleisisch Borneo is qua natuur het mooist denkbare. In het junglegebied van Sarawak leeft de Iban-stam, midden in de wilde natuur. Ook Sabah, het noordelijk deel van Borneo heeft veel te bieden, zoals de mangrovejungle bij Sukau National Park en de jungle bij Danum Valley.

Maleisie vakantie informatie

West-Maleisië is gelegen tussen Thailand en Singapore. Het oostelijke deel van Maleisië, Borneo, bestaat uit de staten Sabah en Sarawak. Tijdens uw reis in West-Maleisië komt u langs Kuala Lumpur, vele kleine eilandjes, de oostkust met zijn eindeloze stranden, het oudste oerwoud ter wereld: Taman Negara en de theetuinen in de Cameron Highlands. 

De steden Kuala Lumpur, Melaka en Panang kennen een koloniale geschiedenis. U kunt voor uw vakantie naar West-Maleisië een huurauto regelen. Als u liever niet zelf rijdt, dan regelen we een chauffeur voor u. 

 

Meer informatie Maleisie

Maleisie vakantie tips

  • Maak een fietstocht bij Kota Kinabalu en fiets langs kleine dorpjes.
  • Leer de fijne kneepjes van het Maleisisch koken tijdens een kookcursus.
  • Stap op de fiets in de hoofdstad Kuala Lumpur.
  • Bezoek het junglegebied van Sarawak op Maleisisch Borneo en spot orang-oetans.
  • Rust uit of bewonder de onderwaterwereld op een wit bounty-eiland.

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen

Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Azie-maleisie-strand_2_605690
Evelyn
Maleisië heeft mijn hart gestolen. Ik heb 2,5 jaar in dit prachtige land gewoond en gewerkt. Ik heb de meest uiteenlopende plaatsen bezocht.
Contact met Evelyn
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne
Maleisie-Belum-Temenggor_2_621373
Julie
Ik heb vijf jaar in Maleisië mogen wonen en ben verliefd geworden op de natuur, diverse cultuur, gastvrije bevolking en de eilanden.
Contact met Julie
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Maleisië is zo’n veelzijdig land. Geen enkel gedeelte is gelijk aan elkaar. Slapen in de jungle of in een oud Chinees Shophouse in Penang.
Contact met Natalie