Onze Kenia specialist: Ingrid
Tanzania

Kenia reizen, uw individuele reis op maat

Alles wat u van Afrika verwacht vindt u in een Kenia rondreis! Wilde dieren, Afrikaanse stammen en uitgestrekte savannes. Het is het land van de Masai en deze bevolkingsgroep herkent u meteen als u in Kenia bent. Met hun rode omslagdoeken en gekleurde kralenkettingen zien ze er elke dag prachtig uit. Meer kleur vindt u bij Lake Nakuru waar duizenden flamingo’s aan het water staan. Met een Kenia reis op maat bent u binnen een paar dagen verliefd op het land.

Rondreizen Kenia

Bouwstenen Kenia

477a875d-32b3-4d6d-ba01-69fcb2cc05e8

Kenia reizen op maat

Een safari door Kenia is voor vele mensen een droom. Olifanten, buffels, zebra’s, neushoorns en giraffen komen voorbij. ’s Nachts bij het kampvuur kijkt u omhoog naar een heldere sterrenhemel en hoort u het diepe gebrul van een leeuw. Jaarlijks migreren anderhalf miljoen zebra’s, gnoes en gazellen van de Serengeti naar het Masaï Mara National Par. Een wereldberoemde trek en daarom is Kenia het koninkrijk der dieren.

07012ead-36a2-4bff-bfa3-269bd2020505

Kenia reizen tips

  • Bezoek de roze flamingo’s bij Lake Nakuru.
  • Leer alles over de leefwijze van de Masai stam.
  • Ga op safari in Amboseli National Park.
  • Geniet van het uitzicht op de Kilimanjaro.
  • Eindig uw reis op het zandstrand van Mombasa.

Vakantie aan het strand in Kenia

Wist u dat Kenia ook prachtige zandstranden heeft? Mombasa en Malindi zijn twee gezellige kustplaatsjes waar u uw rondreis door Kenia kunt afsluiten. Leun achterover, duik in de helderblauwe oceaan en bewonder de kleurrijke onderwaterwereld.

Krijgt u terwijl u van alle rust geniet toch weer de kriebels en wilt u weer op safari? Ga op zoek naar wilde dolfijnen die aan de kust leven of pak nogmaals de snorkel en zoek naar schildpadden, octopussen of kleine walvishaaien.

Waarom naar Kenia met Van Verre? Onze big 5

Samen met u maken wij uw verre reis op maat compleet. Onze verre reizen naar Kenia zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Afrika.

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Kijk bij de rondreizen Kenia om inspiratie voor uw Kenia reis op te doen! Alle reizen naar Kenia kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid
Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid