Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Onze bestemmingen

Rondreis Verenigde Staten en Canada

Uw verre reizen specialist: Van Verre. Een vakantie is voor iedere reiziger anders. Wij maken samen met u uw rondreis Verenigde Staten en rondreis Canada op maat. Een combinatie van ruige natuur, strand en prachtige steden. Onze landendeskundigen zitten regelmatig in het vliegtuig naar de Verenigde Staten en Canada. Nieuwe plekjes ontdekken, zodat zij samen met u een complete rondreis door de Verenigde Staten en Canada kunnen samenstellen. U vindt veel voorbeeldreizen, van bouwstenen tot complete rondreizen. U wilt misschien net wat anders of wilt naar plekken die niet op onze website staan? Geen probleem, alles is mogelijk.

Verenigde-Staten-Bryce-Canyon-rotsen-paarden_2_548970

Rondreis Verenigde Staten

In de Verenigde Staten reist u met uw eigen huurauto langs een grote diversiteit aan landschappen: van imponerende nationale parken tot uitgestrekte stranden. Ontdek natuurwonderen zoals de Grand Canyon en Yellowstone: een paradijs voor avonturiers. Maar ook bruisende steden zoals New York, Miami en Los Angeles. Of proef de Caribische sfeer in het tropische Florida. De Verenigde Staten zit vol met verrassingen. 

Canada-Banff-Kanovaren-National-Park_1_505032

Rondreis Canada

Bent u een natuurliefhebber? In Canada reist u langs indrukwekkende gletsjers, kristalheldere meren, uitgestrekte bossen, de Rocky Mountains en de imposante Niagara Falls. De nationale parken, zoals Banff en Jasper, bieden een schatkamer aan flora en fauna. Beren en elanden komt u er in het wild tegen. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen, kajakken en zelfs walvissen te spotten langs de kust. Ook zijn er bruisende steden: Vancouver, Toronto en Montreal bieden een smeltkroes van culturen...

Reizen naar de Verenigde Staten en Canada met Van Verre

Onze rondreizen zijn privé-reizen; u reist dus met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stap in uw eigen huurauto, maak op uw gemak foto's en stop wanneer en waar u wilt. Wij hebben onze favoriete reizen op een rij gezet, maar de uiteindelijke route bepaalt u zelf. Slaap in sfeervolle en karakteristieke hotels en ontdek de Verenigde Staten en Canada met een reis op maat.

  • Landendeskundigen met diepgaande kennis
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
  • Privéreizen op maat, alles kan!
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006

Hulp nodig bij uw Verenigde Staten of Canada rondreis?

Laat uw droomreis naar de Verenigde Staten en Canada werkelijkheid worden met behulp van persoonlijk advies uit eigen ervaringen van onze reisspecialisten. 

 

Bel ons op +31 299 475083

Mail naar reizen@vanverre.nl

 

Of vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan. 

Voeg een reis naar IJsland toe als overstap

Wist u dat wij ook IJsland als stopover bestemming aanbieden? Wat dacht u van een onderbreking van uw lange vlucht met een korte reis over IJsland? Rijd door het prachtige landschap dat gedomineerd wordt door watervallen en geisers. Meer weten over IJsland? Ontdek onze IJsland rondreizen en vraag ons naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over Verenigde Staten en Canada

Hieronder vindt u alvast antwoorden op de meestgestelde vragen over een rondreis naar de Verenigde Staten of Canada.

Wat is de beste reistijd voor een rondreis Verenigde Staten?
Waar moet u aan denken als u naar de Verenigde Staten gaat?
Wat is de beste reistijd voor een rondreis Canada?
Wat moet u zeker gezien hebben in Canada?