Vietnam reizen, uw privé-reis op maat

Uw Vietnam reis wordt een waar feest door het prachtige landschap, de rijke cultuur en geschiedenis en de zeer vriendelijke bevolking. Reizen in Vietnam is heel afwisselend: mooie gebouwen uit de Frans-koloniale tijd, uitgestrekte, hoge bergen waar kleurrijke bergvolkeren leven, een lange kustlijn van noord naar zuid en belangrijke overblijfselen uit een rijk cultureel verleden.

Rondreis Vietnam

Bouwstenen Vietnam

Waarom uw Vietnam reis door Van Verre laten verzorgen?

Onze rondreizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Vietnam. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels. Een Vietnam reis op maat van Van Verre biedt u een andere kijk op Vietnam. Kijk bij de rondreizen Vietnam en bouwstenen Vietnam, om inspiratie voor uw reis door Vietnam op te doen! Alle Vietnam reizen kunnen we aanpassen aan uw wensen.

 

  • Reizen op maat, alles kan!
  • Kwaliteitsreizen
  • Privéreizen Vietnam
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels
Vietnam15 (68)

Vietnam reizen op maat

Vroegere dynastieën hebben een rijke cultuur achtergelaten; in heel Vietnam treft u daar overblijfselen van aan, zoals in het centraal gelegen Hue, u zult dit ervaren tijdens uw privé-reis door dit prachtige, langgerekte land. Met name China is vele malen het land binnengedrongen. De Fransen zijn eveneens lange tijd heer en meester in Vietnam geweest, vele koloniale gebouwen (waarvan een aantal zijn omgebouwd tot hotel) zijn daar tijdens de rondreizen de stille getuigen van.

Vietnam reizen informatie

Een Vietnam vakantie is, als u er uitgebreid doorheen wilt reizen, te doen in ongeveer vier weken. Maar als u die tijd niet heeft, is een vakantie in Vietnam van drie weken ook prima. In overleg met ons maakt u dan een keuze wat u niet opneemt. Het hoge noorden is interessant vanwege het ruige landschap, de bergvolkeren en de wonderlijke Halong Bay

En natuurlijk de meest charmante stad van Azië, Hanoi. Uw privé-rondreis naar het centrale deel van Vietnam, Hue en Hoi An, is weer geheel anders: veel cultuur, met name de Cham-cultuur. In het zuiden kunt u reizen langs de mooie stranden, naar de bruisende stad Ho Chi Minh city en natuurlijk naar de prachtige, landelijke Mekongdelta.

 

Meer informatie Vietnam

Vietnam reizen tips

Een Vietnam vakantie leent zich ook uitstekend voor een strandvakantie, het land heeft lange kusten en witte zandstranden. In het zuidelijk deel van Vietnam ontstaan nu op kleine schaal strandbestemmingen.De grootste steden die u tijdens uw vakantie in Vietnam bezoekt, zijn Saigon, tegenwoordig Ho Chi Minh City genaamd, en Hanoi: overzichtelijk en totaal verschillend. Saigon is extravert, gevoelig voor de vooruitgang, Hanoi is rustiger en sereen. Tijdens uw reis door de Mekong-delta zult u zien hoe buitengewoon vruchtbaar het gebied is. Alle soorten tropisch fruit groeien er.

Vietnam heeft eveneens een recente oorlogsgeschiedenis: de oorlog tegen de Amerikanen. Een opmerkelijke herinnering daaraan is bewaard gebleven in de Cu Chi-tunnels, een immens ondergronds tunnelstelsel. Uw reis naar de tunnels onderneemt u vanuit Ho Chi Minh City, zoals ook excursies naar de Mekong Delta, dit zijn halve of hele dagtochten.

 

Alle excursies Vietnam

Gionne3
Gionne van Wijnen
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.