Onze Botswana specialist: Caroline
Tanzania-in-een-Masai-huis-Caroline(6)

Vakantie Botswana

Een nog onontdekt dierenparadijs: dat is Botswana! Een vakantie Botswana betekent kuddes olifanten die de Chobe rivier oversteken en een grote leegte van witte zoutvlaktes. Het ene moment bezoekt u één van de lokale stammen en het andere moment stapt u in uw jeep en staat u oog in oog met nijlpaarden en krokodillen. Een rondreis naar Botswana is facinerend en een onmisbare bestemming voor de natuurreiziger.

Rondreizen Botswana

Bouwstenen Botswana

Botswana-Okavango-Delta-Mensen-35629896_1_373701

Vakantie naar Botswana

Op vakantie naar Botswana is reizen door een land van contrasten. Botswana is een land waar kale, uitgestorven zandvlaktes van de Kalahari overgaan in een bruisende, weelderige moerasdelta. Tijdens een vakantie in Botswana komt u langs uiteenlopende volkeren met talloze verhalen die in een vreedzame harmonie samenleven. Botswana is van het lijstje armste landen ter wereld opgeklommen tot de sterkste economieën van Afrika. Ervaar zelf wat gastvrijheid betekent in warmhartig Botswana.

6251e8de-3b32-4e22-96e0-80367a10fb33

Botswana safari reizen

Heeft u ooit eerder in een traditioneel mokoro-bootje het riet aan de kant geduwd om nijlpaarden of krokodillen te zien zwemmen? In de wereldberoemde Okavango Delta ligt het wildwalhalla Moremi National Game Reserve. In het nabijgelegen Chobe National Park struinen kuddes olifanten door de rivier en verrijst het woestijnlandschap van Savuti. Tijdens deze Botswana safarireis kunt u getuige zijn van zonsondergangen die ongerepte vlaktes van Botswana romantisch oranje kleuren.

Botswana vakantie tips

  • Botswana is de perfecte bestemming die u kunt combineren met andere landen, zoals Namibië en Zuid-Afrika.
  • Een domein van olifanten: het Chobe National Park.
  • Maak een trip naar de zeer beroemde Victoria Watervallen. 

Waarom op vakantie naar Botswana met Van Verre? Onze big 5

Samen met u maken wij uw verre vakantie compleet. Onze verre reizen naar Botswana zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw vakantie naar Afrika.

 

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Kijk bij de rondreizen Botswana of bouwstenen Botswana om inspiratie voor uw vakantie op te doen! Alle vakanties naar Botswana kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Vakanties op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsvakanties
  • Veilig en vertrouwd op vakantie

Op safari in de Okavango Delta

Onlangs bezocht onze Afrika-specialist Ingrid de Okavango Delta. Laat u inspireren door haar video.

 

 

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen

Tanzania-in-een-Masai-huis-Caroline
Caroline
Een reis naar Botswana is bijzonder vanwege de ongerepte natuur, avontuurlijke safari's en diverse wildparken, in combinatie met de Victoria Falls.
Contact met Caroline
Eva-Madikwe-Game-Reserve
Eva
Botswana is een fascinerende bestemming vanwege de uitgestrekte zandvlaktes en weelderige moerasdelta's, waar je wilde dieren kunt ontmoeten.
Contact met Eva
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid