Onze Botswana specialist: Ingrid
Botswana-Khwai-Ingrid

Botswana reizen, uw privé-reis op maat

Een nog onontdekt dierenparadijs: dat is Botswana! Een rondreis door Botswana betekent kuddes olifanten die de Chobe rivier oversteken en een grote leegte van witte zoutvlaktes. Het ene moment bezoekt u één van de lokale stammen en het andere moment stapt u in uw jeep en staat u oog in oog met nijlpaarden en krokodillen. Een Botswana reis is facinerend en een onmisbare bestemming voor de natuurreiziger.

Rondreizen Botswana

Bouwstenen Botswana

Botswana-Okavango-Delta-Mensen-35629896_1_373701

Botswana reizen op maat

Rondreizen door Botswana is reizen door een land van contrasten. Botswana is een land waar kale, uitgestorven zandvlaktes van de Kalahari overgaan in een bruisende, weelderige moerasdelta. Een rondreis Botswana brengt u langs uiteenlopende volkeren met talloze verhalen die in een vreedzame harmonie samenleven. Botswana is van het lijstje armste landen ter wereld opgeklommen tot de sterkste economieën van Afrika. Ervaar zelf wat gastvrijheid betekent in warmhartig Botswana.

6251e8de-3b32-4e22-96e0-80367a10fb33

Botswana safari reizen

Heeft u ooit eerder in een traditioneel mokoro-bootje het riet aan de kant geduwd om nijlpaarden of krokodillen te zien zwemmen? In de wereldberoemde Okavango Delta ligt het wildwalhalla Moremi National Game Reserve. In het nabijgelegen Chobe National Park struinen kuddes olifanten door de rivier en verrijst het woestijnlandschap van Savuti. Tijdens deze Botswana safarireis kunt u getuige zijn van  zonsondergangen die ongerepte vlaktes van Botswana romantisch oranje kleuren.

Botswana reizen tips

  • Botswana is de perfecte bestemming die u kunt combineren met andere landen, zoals Namibië en Zuid-Afrika.
  • Een domein van olifanten: het Chobe National Park.
  • Maak een trip naar de zeer beroemde Victoria Watervallen. 

Waarom naar Botswana met Van Verre? Onze big 5

Samen met u maken wij uw verre reis op maat compleet. Onze verre reizen naar Botswana zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Afrika.

 

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Kijk bij de rondreizen Botswana of bouwstenen Botswana om inspiratie voor uw reis op te doen! Alle reizen naar Botswana kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis

Op safari in de Okavango Delta

Onlangs bezocht onze Afrika-specialist Ingrid de Okavango Delta. Laat u inspireren door haar video.

 

 

Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid