Van offerte tot reis

De plannen om een verre reis te gaan maken liggen op tafel. En dan? Op zoek naar een reisorganisatie die uw verre reis voor u kan verzorgen. Dat u dit leest, betekent dat u ons gevonden heeft. En daar zijn wij heel blij mee.

 

Offerte

Neem contact met ons op! Vul op onze website het offerteformulier in, mail ons (reizen@vanverrre.nl) of bel naar 0299-475083. Iedere reisspecialist van Van Verre kent een aantal landen door en door, vaak uit eigen reiservaring. Wij zorgen ervoor dat uw offerteaanvraag bij dé landendeskundige terecht komt die u alles kan vertellen over de bestemming of bestemmingen waar u naartoe wil reizen.

 

Uw reiswensen en onze suggesties worden doorgenomen (telefonisch, per e-mail, bij ons op kantoor of via videobellen), en gezamenlijk met u stippelt de landendeskundige een reisroute uit die aansluit op uw reiswensen. Die route werken we vervolgens uit tot een offerte. Eigenlijk noemen wij dit geen offerte, maar een reisvoorstel. Dit omdat het echt een digitaal boekwerk is met een uitgebreide dag-tot-dag beschrijving, hotelbeschrijvingen, landkaarten, praktische informatie over de bestemming, verzekeringen, prijsopgave, enzovoorts. Per e-mail ontvangt u van ons een link naar uw digitale reisvoorstel. Wilt u dit reisvoorstel liever ook per post ontvangen? Laat ons dat weten. We printen dan een mooi boekje voor u en versturen deze per post.

 

Graag spreken we het reisvoorstel persoonlijk met u door. De landendeskundige neemt weer contact met u op om dit gelijk te doen of een afspraak voor later te maken. Heeft u vragen of wilt u toch nog iets wijzigen? Dit is het moment om dat te bespreken. Als nodig maken wij nog een aangepast reisvoorstel voor u. Zo’n verre reis maakt u niet iedere maand, dus we gaan ervoor om een reis uit te werken die perfect aansluit op uw wensen.

 

 

Boeking

Is de reis helemaal naar wens? Dan is het tijd om te boeken. Dat doet u door het boekingsformulier in te vullen. Na ontvangst zullen wij alle reisonderdelen voor u gaan vastleggen: vluchten, hotels, transfers, excursies, enzovoorts. Wij verzorgen uw reis tot in de puntjes. Uw reis is geen kant-en-klare reis, dus we lopen alles na en alle details worden gecontroleerd. Omdat uw reis uit zoveel reisonderdelen bestaat, kan het wel even duren voordat alles geboekt is. We houden u tussentijds op de hoogte van de voortgang. Zodra wij van alle leveranciers bericht hebben ontvangen dat uw reisonderdelen geboekt zijn, ontvangt u van ons een digitale boekingsbevestiging. Wederom via een e-mail met link.

 

Factuur

Pas als al uw reisonderdelen geboekt zijn, ontvangt u van ons de factuur. Gelijktijdig met de boekingsbevestiging. De aanbetaling (meestal 30% over het landarrangement en (als van toepassing) het totale bedrag van de intercontinentale vluchten – wijkt dit af dan leest u dit in uw reisvoorstel) moet gelijk voldaan worden. De restantbetaling hoeft pas 6 weken voor vertrek op onze rekening te staan. Zet u hiervoor zelf een notitie in uw agenda?

 

Reisbescheiden

Als we de volledige betaling hebben ontvangen, versturen we ongeveer twee weken voor vertrek uw reisbescheiden. Deze ontvangt u zowel digitaal (via een e-mail met link) als per post. Per post versturen wij een handige map (voor in uw handbagage) met daarin de vouchers, e-tickets, kofferlabels, specifieke informatie per land en een boekje met de dag-tot-dag beschrijving van uw reis. Een soort persoonlijke reisbrochure. Handig voor tijdens de reis, en leuk om te bewaren. 

 

Op reis

Ook tijdens uw reis staan we voor u klaar! Gaat er iets mis of wilt u nog iets toevoegen aan uw reis (bijvoorbeeld een excursie)? Neem dan contact op met onze partners ter plaatse. De contactgegevens vindt u in uw reisbescheiden. Wilt u liever een medewerker van Van Verre in Nederland spreken? Buiten kantoortijden kunt u ons 24-uurs noodnummer bellen. Binnen kantooruren kunt u ons ook mailen. Maar bellen is beter als er iets urgents is.

 

Welkom thuis

Nu wilt u er natuurlijk nog niet aan denken, maar in uw toekomst ligt ook het moment dat u terugkomt van uw reis met Van Verre. Wij zijn heel benieuwd hoe u het heeft gehad. Wat is uw leukste reiservaring, en wat kan beter? Met uw suggesties kunnen wij ons aanbod en onze dienstverlening verbeteren. Vandaar dat wij u vragen een korte enquête in te vullen. Deze ontvangt u per e-mail na uw reis. Een e-mail met reisverslag en eventueel foto’s, of een persoonlijk gesprek om uw reiservaringen door te spreken, vinden we ook erg leerzaam en leuk.