Rondreizen Laos

Uw rondreis door Laos: een droomreis. We bieden privé-rondreizen aan, u reist dus met uw eigen gezelschap, met uw eigen busje met chauffeur en, als u dat wilt, uw eigen gids.

Wij helpen u graag uw eigen rondreis Laos samen te stellen.

Laos-VanVerre1 (5)
Laos | Voorbeeldreis 1
15 dagen

Rondreis De juwelen van Laos

Maak kennis met ongerept Laos tijdens deze prachtige reis vol cultuur en natuur en ontmoet de vriendelijke bevolking van deze fascinerende bestemming.

Laos-VanVerre1 (21)
Laos | Voorbeeldreis 2
8 dagen

Rondreis Laotiaanse Koninkrijken

Laat u tijdens deze reis door Laos betoveren door het overweldigende landschap en de prachtige natuur tijdens de boottocht richting Luang Prabang. De bijzondere sfeer in Luang Prabang moet u zelf ervaren. De tempeltjes en vele...

Laos1 (137)
Laos | Voorbeeldreis 3
15 dagen

Rondreis Avontuurlijk Laos

Laos is een fantastisch land om op avontuur te gaan. Er zijn vele gebieden die uitnodigen tot mooi wandelingen en fietstochten. In deze reis nemen we u mee naar de jungle om zelf te ervaren hoe het is om een 'mahout' te zijn.

Laos-VanVerre1 (6)
Laos | Voorbeeldreis 4
20 dagen

Rondreis Van de gebaande paden

In het nog ongerepte Laos zijn vele mogelijkheden om van de gebaande paden af te gaan. Neem bijvoorbeeld het gebied ten noorden van de Mekong. Hier komt nog bijna geen toerist!

Laos-VanVerre1 (2)
Laos | Voorbeeldreis 5
25 dagen

Rondreis Laos Compleet

Voor een totaalbeeld van Laos kunt u wel een maandje uittrekken. In deze reis hebben wel alle hoogtepunten verbonden met de onontdekte gebieden in het noorden, midden en zuiden van het land.

VanVerre5924669
Combinatiereizen | Voorbeeldreis 1
23 dagen

Combinatiereis Aziatische parels

U reist door Laos, Cambodja en Vietnam. 

Laat u betoveren door de schoonheid van het oude Indochina. U maakt kennis met de hartverwarmende bevolking van drie wonderschone landen tijdens de reis.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.