Rondreizen Laos

Uw individuele rondreis door Laos: een droomreis. Wij bieden privé-rondreizen aan, u reist dus met uw eigen gezelschap, met uw eigen busje met chauffeur en, als u dat wilt, uw eigen gids. Onderstaande rondreizen in Laos zijn voorbeeldreizen, u kunt elke reis aanpassen aan uw eigen wensen. Laos is tevens goed te combineren met andere landen, u ziet hieronder ook een aantal reissuggesties voor combinatiereizen.

Wij helpen u graag uw eigen individuele rondreis  Laos samen te stellen.

Laos-VanVerre1 (5)
Laos | Voorbeeldreis 1
15 dagen

Rondreis De juwelen van Laos

Maak kennis met ongerept Laos tijdens deze prachtige reis vol cultuur en natuur en ontmoet de vriendelijke bevolking van deze fascinerende bestemming.

Laos-VanVerre1 (21)
Laos | Voorbeeldreis 2
8 dagen

Rondreis Laotiaanse Koninkrijken

Laat u tijdens deze reis door Laos betoveren door het overweldigende landschap en de prachtige natuur tijdens de boottocht richting Luang Prabang. De bijzondere sfeer in Luang Prabang moet u zelf ervaren. De tempeltjes en vele...

Laos1 (137)
Laos | Voorbeeldreis 3
15 dagen

Rondreis Avontuurlijk Laos

Laos is een fantastisch land om op avontuur te gaan. Er zijn vele gebieden die uitnodigen tot mooi wandelingen en fietstochten. In deze reis nemen we u mee naar de jungle om zelf te ervaren hoe het is om een 'mahout' te zijn.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.