Rondreis Nieuw-Zeeland

Een rondreis Nieuw-Zeeland staat waarschijnlijk al jarenlang op uw bucketlist. Binnenkort kan daar verandering in komen, want vanaf winter 2021 kunt u een individuele rondreis Nieuw-Zeeland via ons boeken.

 

Een rondreis waar u in elke plaats waar u komt geprikkeld wordt door de schoonheid van Nieuw-Zeeland. Bent u een liefhebber van Lord of the Rings? Op het Noordereiland vindt u de welbekende Hobbit-huisjes uit de serie. Een bezoek aan het huis van Frodo mag dan natuurlijk niet ontbreken.

 

Voor natuurliefhebbers hebben wij maar één tip: zoek die wandelschoenen maar alvast op! Het land leent zich om te voet, maar ook op de boot en vanuit de auto en de lucht ontdekt te worden. Wandel of stap in een kajak en ontdek Abel Tasman National Park, ontdek de Cathedral Cove bij Coromandel, bezoek de borrelende modderpoelen en spuitende geisers van Rotorua en stap in de Maori-cultuur. Of stap in een helikopter en vlieg naar de Franz Joseph of Fox gletsjer. Een unieke ervaring om hier met speciale ijsschoenen overheen te lopen. Vlak bij deze gletsjers op het Zuidereiland vindt u Hokitika Gorge, waar u via een hangbrug het mooiste uitzicht heeft op de kloof. Als u naar beneden durft te kijken, ziet u het heldere turquoise gletsjerwater glimmen.

 

Het Noordereiland en het Zuidereiland zijn perfect met elkaar te combineren. Pak vanaf Wellington de boot en vaar naar Picton of vice versa. Een prachtige tocht waar u uitkijkt op de Marlborough Sound en zelfs kans heeft om dolfijnen te spotten. Maar waar u de meeste kans heeft om dolfijnen en walvissen te spotten, is tijdens een excursie vanuit Kaikoura. Naast walvissen en dolfijnen leven hier ook groepjes zeehonden.

 

Dwaal door steden als Auckland, Christchurch en Queenstown, ga kajakken in een grot waar gloeiwormen leven én bent u van plan om van april t/m september naar Nieuw-Zeeland af te reizen; dan heeft u op Stewart Island kans het Zuiderlicht te spotten. Kortom: er is ontzettend veel te ontdekken tijdens een rondreis Nieuw-Zeeland. Wij vertellen u er graag meer over.

 

        

Nieuw-Zeeland-Rotorua-Melany
Melany
De natuur in Nieuw-Zeeland is overweldigend. Van spuitende geisers, besneeuwde bergtoppen tot borrelende modderpoelen en uitgestrekte wijngaarden.