Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Onze Nicaragua specialist: Irene
Nicaragua-Ometepe-Irene1(2)

Vakantie Nicaragua

Bent u op zoek naar natuur, strand en kleurrijke dorpen? Dan bent u met een vakantie Nicaragua aan het juiste adres. In de steden vindt u koloniale gebouwen, u gaat de gebaande paden af en eindigt uw rondreis op een tropisch, wit zandstrand. Nicaragua is een klein land, waardoor de afstanden relatief kort zijn. Ideaal als u uw vakantie wilt combineren met buurland Costa Rica. Kijk eens bij onze Nicaragua bouwstenen, waar onze favoriete regio's op een rij staan of klik voor een compleet voorbeeld bij onze Nicaragua vakanties.

Rondreizen Nicaragua

Bouwstenen Nicaragua

Waarom uw Nicaragua vakantie door Van Verre laten verzorgen?

Onze reizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Nicaragua. Dat betekent: vrijheid! De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels. Een Nicaragua vakantie van Van Verre biedt u een andere kijk op Nicaragua. Alle Nicaragua vakanties kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Reizen op maat, alles kan!
  • Privé vakanties 
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels
  • Ook de onbekende gebieden

Tips voor uw vakantie naar Nicaragua

Het eerste waar wij aan denken bij een vakantie naar Nicaragua, is een combinatie met Costa Rica. Er is in beide landen genoeg te zien, maar toch zijn ze relatief klein. Combineer de jungle van Costa Rica met de koloniale steden van Nicaragua en eindig uw vakantie op één van de bounty-eilanden. Op een wit strand en onder een wuivende palmboom komt u helemaal tot rust.

 

 

 

Vlak over de grens in het zuiden van Nicaragua ligt San Juan del Sur. Hier treft u allerhande hotels, tot een superdeluxe verblijf in Morgan's Rock. In de plaatsen León en Granada vindt u het Spaanskoloniaal verleden. Bewonder de gebouwen of bezoek de koffieplantages in het noorden. 

Bekijk de video van Nicaragua in 3 minuten!

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen

Nicaragua-Ometepe-Irene1(2)
Irene Dijkstra
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Irene