Onze Thailand specialist: Nicole
IMG_9704
Nicole

Thailand reizen op maat

Stap op de pedalen, fiets door de smalle straten en vaar over de River Kwai. Begin uw rondreis door Thailand in de koningsstad Bangkok! U krijgt gelijk een goed beeld van deze gezellige stad. Via Sukhothai reist u per trein naar het bergachtige noorden, naar Chiang Mai en Chiang Rai. Bezoek vele tempels of leer de bevolking beter kennen. De rijke cultuur en natuur strekken zich uit tot diep in het binnenland. Sluit uw vakantie af op één van de bounty-eilanden in het zuiden van Thailand. Bijkomen en genieten van alle hoogtepunten die u tijdens uw rondreis Thailand hebt ervaren.

 

Rondreizen Thailand

Bouwstenen Thailand

Waarom uw Thailand reis bij Van Verre?

Onze reizen zijn privé-vakanties; u reist dus met uw eigen gezelschap door Thailand. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. Slaap in sfeervolle en bijzondere hotels. Alle Thailand reizen kunnen we aanpassen aan uw wensen.

 

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Thailand-Karen-Bergstam_1_371899

Thailand reizen op maat

Een afwisselend en bergachtig land: Thailand! Tijdens uw rondreis door Thailand zult u veel culturele hoogtepunten ontdekken. Een reis door Thailand brengt u langs diverse landschappen. Het noorden van Thailand is bergachtig, het centrale laagland wordt doorkruist door rivieren. Bangkok ligt langs de oevers van de belangrijkste rivier, de Chao Phraya. Er liggen verschillende nationale parken in dit gebied, zoals Khao Sok. Voor de kust in het zuiden van Thailand liggen talrijke bounty-eilanden.

Thailand-Koh-Samui-Schommelen

Beste reistijd in Thailand

Wat is het heerlijk vertoeven in Thailand. Het is het hele jaar door warm, zo tussen de 28˚ en 30˚ C. In de noordelijke bergen kan het koeler zijn. De regentijd is tussen mei en oktober (aan de zuidoostkust, tussen september en december, hoewel in het zuiden nauwelijks seizoenverschillen zijn waar te nemen). In deze periode valt er in de namiddag doorgaans een verfrissende regenbui. U zult merken dat er ook in de droge periode niet altijd een strakblauwe lucht is; de temperatuur blijft prettig. 

Thailand reizen tips

  • Start uw vakantie met een fietstocht of boottocht in een traditionele klong in Bangkok.
  • Bezoek één van Thailands best bewaarde Khmer-tempelcomplexen: Phimai.
  • Wandel over de nachtmarkt in Chiang Mai.
  • Leer een Thais gerecht koken tijdens een kookcursus.
  • Relax in een hangmat of ontdek de onderwaterwereld op één van de bounty-eilanden.
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole