Namibië reizen, uw individuele rondreis op maat

Namibië is een dunbevolkt land met fantastische natuur dat met de dag bekender wordt als ideale reisbestemming. Dieprode, glooiende zandduinen, een kale boomstam en een heldergele aarde zijn het visitekaartje van dit Afrikaanse land vol contrasten. Neemt u van ons aan: elke reiziger krijgt vlinders in zijn buik van het wonderlijke Namibië.

shutterstock_228608749

Namibië reizen op maat

Namibië schittert als een juweeltje in de schatkist van Afrika, met een verscheidenheid aan ongerepte, pure natuur. Ontdek het in de Sossusvlei, met de hoogste zandduinen ter wereld. De zonsopkomst kleurt het zand paars, rood en oranje onder de heldere Afrikaanse zon. U belandt in tropische sferen tussen de moeraslanden van de Caprivistrook waarvan wilde waterbuffels, nijlpaarden en olifanten hun thuis hebben gemaakt. Beleef het tijdens uw reis door Namibie.

shutterstock_383672752

Namibië reizen tips

Op safari of dwalen in de woestijn, of allebei? In Namibië kan het allemaal. Avonturiers begroeten de dag op grote hoogte in een heteluchtballon. Terwijl de eerste zonnestralen de Sossusvlei verlichten, werpt u een blik op een golvend landschap van torenhoge, dieprode en feloranje zandduinen. Waanzinnig en onvergetelijk. Met wat geluk ziet u een kudde oryx antilopen, een van de vaste bewoners van deze droge regio.

Namibië reizen beste reistijd

De beste reistijd voor Namibië is van september tot december en april tot juni (ons najaar en voorjaar) wanneer de temperatuur aangenaam is. In de overige maanden moet u rekening houden met snikhete dagen en soms bikkelkoude nachten. Vooral in de binnenlanden tiert de zon welig. Tussen juni en augustus regeert de Namibische winter met nachtelijke vorst.

Neerslag valt er in dit woeste woestijnland sporadisch, met uitzondering van de noordelijke Caprivistrook en de noordelijke Okavango regio, wanneer regenbuien van december tot medio maart meer regel dan uitzondering zijn. Eigenlijk wel prettig, zo’n verkoelende natuurdouche. Vind u ook niet?

 

Meer informatie Namibie.

Waarom naar Namibië met Van Verre? Onze big 5

Onze Namibië reizen zijn privévakanties. U reist dus door Namibie met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes tijdens uw vakantie Namibië bepaalt u zelf van te voren, in overleg met een van onze landendeskundigen.

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Een reis Namibië van Van Verre biedt u een andere kijk op Namibië. Kijk bij de rondreizen Namibie en bouwstenen Namibie, om inspiratie voor uw Namibië reis op te doen! Alle reizen naar Namibië kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Kwaliteitsreizen
  • Deskundigheid
  • Sfeervolle hotels
  • Privéreizen
  • Reizen op maat, alles kan!
Namibië
Ingrid Ypema
Ik ben Ingrid en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Martin33
Martin van Amersfoorth
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.