Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Van Verre, individuele Afrika reizen op maat

Een vakantie naar Afrika is voor iedere klant anders. U treft vele voorbeelden van prachtige individuele rondreizen Afrika en bouwstenen Afrika aan. U wilt net wat anders met uw vakantie in Afrika? Al onze Afrika reizen kunt u volledig naar wens aanpassen. Bovendien reizen onze landendeskundigen zelf regelmatig naar Afrika om zo voor u een mooie reis naar Afrika te kunnen samenstellen vanuit de meest parate kennis!

Rondreizen Afrika

Rondreizen Afrika

Bouwstenen Afrika

Bouwstenen Afrika

Familiereizen Zuid-Afrika

Familiereizen Zuid-Afrika

Waarom Van Verre, onze big 5

Onze rondreizen zijn privévakanties. U reist dus door Afrika met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met een van onze landendeskundigen.

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses, safarilodges en tentenkampen. Een privérondreis van Van Verre biedt u een andere kijk op Afrika. Kijk bij de rondreizen en bouwstenen, om inspiratie voor uw reis op te doen! Alle reizen naar Afrika kunnen we aanpassen aan uw wensen.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Dichterbij de mensen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Deskundigheid
cambridge-food-tour-dreamcatcher-mama-Esma-en-mama-Swartbooi-2

Over onze Zuid-Afrika reizen

Onze rondreizen Zuid-Afrika zijn voorbeeldreizen vanaf circa 10 dagen tot 30 dagen of zolang u wilt. Deze voorbeeldreizen kunt u volledig aan uw eigen wensen aanpassen. Onze bouwstenen Zuid-Afrika zijn korte reizen vanaf 2 dagen tot circa 9 dagen. Deze bouwstenen kunt u aan elkaar koppelen tot een complete (rond)reis door Zuid-Afrika.


U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels. Een privé-rondreis van Van Verre biedt u een andere kijk op Zuid-Afrika.

shutterstock_316533722

Safari reizen

Een safari maken in één van de wildparken in Afrika is natuurlijk een groot avontuur. Spannende ontmoetingen met grote dieren, achtervolgingen en genieten van prachtige natuur. U begeeft zich wel in de habitat van de dierenpopulatie en hoe schattig een jong leeuwtje kan zijn, zijn ouders kunnen daar geheel anders over denken. Bereid u zich daarom goed voor op een safari tijdens uw Afrika reis en lees onze tips voor een veilige en leuke safari!

Emmy en Jur

Ons verhaal

We bouwen samen met u uw reis. Onze reizen op onze website zijn voorbeeldreizen, bedoeld als suggesties. Natuurlijk kunnen deze worden aangepast, maar we gaan veel stappen verder: we bouwen de reis gewoon op, dag voor dag, zodat deze u als een jas past. Echte service is belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken, niet even in een paar minuten. En ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op een A-viertje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Martin33
Martin van Amersfoorth
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Offerte aanvragen
Namibië
Ingrid Ypema
Ik ben Ingrid en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Sharon - Afrika
Sharon Schravemade
Ik ben Sharon en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299 - 23 30 00
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.