Rondreis Afrika

Uw verre reizen specialist: Van Verre. Een vakantie is voor iedere reiziger anders. Wij maken samen met u uw rondreis Afrika op maat. Slapen midden in de bush, vliegen over de uitgestrekte natuur en op safari in een nationaal park? Zijn dit elementen die in uw reis kunnen passen? Onze landendeskundigen reizen regelmatig naar Afrika om nieuwe plekjes te ontdekken, zodat zij samen met u een complete rondreis door Afrika kunnen samenstellen. U vindt veel voorbeeldreizen, van complete rondreizen tot bouwstenen. U wilt misschien net wat anders of wilt naar plekken die misschien niet eens in ons aanbod zit? Geen probleem, alles is mogelijk.

Zuid-Afrika-Kaapse-wijnlanden-landschap

Rondreis Zuid-Afrika

Een reis door Zuid-Afrika is afwisselend, het ene moment gaat u op safari om de Big Five te spotten, het andere moment staat u tussen de wijngaarden of op de top van de Tafelberg in Kaapstad. In Zuid-Afrika reist u gemakkelijk met een eigen huurauto en onderweg kunt u genieten van de uitgestrekte landschappen van de Panorama- en Tuinroute. Zuid-Afrika is een bestemming voor zowel een actieve, avontuurlijke als rustgevende vakantie. 

 

Namutoni-06_1_612126

Rondreis Namibië

Bent u op zoek naar een bestemming met ongerepte natuur, uitgestrekte landschappen in combinatie met wild en avontuurlijke activiteiten? Dan is Namibië de bestemming voor u. Het is één van de minst dichtbevolkte landen ter wereld, met indrukwekkende landschappen en droge, maar bijzondere woestijnen waar u op ontdekkingstocht kunt. Kajak tussen zeehondjes en ga op wandelsafari ver weg van de bewoonde wereld. In Namibië reist u gemakkelijk met een eigen huurauto.

Okavango-Delta-Activities-12

Rondreis Botswana

Botswana is een ongerept natuurparadijs waar kale, uitgestorven zandvlaktes van de Kalahari overgaan in de Okavango Delta, een netwerk van rivierstroompjes en lagunes. U reist het ene moment langs lokale stammen en het andere moment ziet u vanuit een mokoro (traditionele kano) een nijlpaardfamilie die net ontwaakt. Of stap in een jeep en ga op zoek naar grazende zebra's. Maak ook een uitstapje naar de Victoria Falls in Zimbabwe. Botswana is echt een bestemming voor de natuurreiziger!

Afrika-Tanzania-Migratie1_6_330721

Rondreis Tanzania

Tanzania is de ultieme safaribestemming met afwisselende en unieke wildgebieden waar miljoenen dieren leven. Bewonder het beroemde Serengeti National Park, maar laat u ook verrassen door een traditionele dans van de lokale bevolking. Er woont een enorme hoeveelheid stammen in Tanzania, waardoor de cultuur erg divers is. Sluit uw safari tropisch af op de witte zandstranden van Zanzibar. Tanzania is een wat prijzigere bestemming.

Masai_savanne_Masai_Mara_Kenia_505388

Rondreis Kenia

Hoewel Tanzania meer bekend staat om safari's, doet Kenia daar niet aan onder. Ook hier vindt u wilde dieren, Afrikaanse stammen en uitgestrekte savannes. Tijdens uw reis zult u de Masai stam onmoeten en alles leren over hun leefwijze. Sluit een Kenia reis af op het het strand, in de kustplaatsen Mombasa en Malindi. Het verschil met Tanzania? Kenia is wat compacter, en de afstanden tot de parken zijn gering. Een reis door Kenia is daarnaast wat vriendelijker voor de portemonnee. 

Mauritius-Emeraude-Beach-strandstoelen_2_593065

Vakantie Mauritius

Naar Mauritius reist u voor de hagelwitte stranden. Maar ontdek ook de natuur, snuif cultuur, geniet van het lekkere eten en bewonder de prachtige onderwaterwereld. Het eiland is de ideale bestemming voor een huwelijksreis. Ontdek het eiland per huurauto of verblijf op één vaste plek. Combineer een avontuurlijke (safari)reis door Zuid-Afrika, Botswana, Namibië of Kenia met een tropische afsluiter op Mauritius. Bent u golfliefhebber? Leef u uit op de vele golfbanen die er op het eiland te vinden...

Rondreizen naar Afrika met Van Verre, onze big 5

Onze landendeskundigen hebben bij elkaar meer dan 50 jaar Afrika-ervaring. Samen met u maken wij uw verre Afrika rondreis op maat compleet. Onze verre reizen naar Afrika zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap en slaapt in sfeervolle, bijzondere hotels. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Afrika.

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Namibie-Sossusvlei-collega-ingid-op-zandduin_1_454729

Hulp nodig bij uw rondreis Afrika?

Laat uw droomreis naar Afrika werkelijkheid worden met behulp van persoonlijk advies uit eigen ervaringen van onze reisspecialisten. 

 

Bel ons op +31 299 475083

Mail naar reizen@vanverre.nl

 

Of vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan. 

Voeg een stedentrip Midden-Oosten toe

Meerdere bestemmingen in één reis combineren? Waarom voegt u niet een stopover toe aan uw rondreis Afrika. De lange vlucht wordt hierdoor onderbroken en u ontdekt gelijk een nieuwe cultuur. Bewonder de Burj Khalifa tijdens een stedentrip Dubai of slenter over een kleurrijke souk in Qatar. Lees meer op onze stopoverpagina en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.