Onze Indonesie specialist: Emmy
Emmy-azie-myanmar-Bagan_1_628989

Vakantie Indonesië

Wandelend tussen de rijstvelden merkt u tijdens uw vakantie Indonesië hoe vruchtbaar het land is. Wat een groene en uitgestrekte natuur. Maar niet alleen rijstvelden, Indonesië telt ontelbaar veel vulkanen. Een zonsopkomst meemaken is dan ook een bijzondere ervaring. Het is een gastvrij land met maar liefst meer dan 17.000 eilanden. U moet dus keuzes maken als u Indonesië bezoekt. Gaat u voor de jungle op Sumatra en Kalimantan, bezoekt u de Toraja-stam op Sulawesi of kiest u voor een combinatie van Java en Bali? Laat u verrassen door de vele bezienswaardigheden en de verschillende eilanden van Indonesië.

Rondreizen Indonesië

Bouwstenen Indonesië

Waarom uw Indonesie vakantie door Van Verre laten verzorgen?

Samen met u maken wij uw vakantie naar Indonesië compleet. Onze verre reizen naar Azië zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Azië.

 

Kijk bij onze rondreizen Indonesie en bouwstenen Indonesie om inspiratie voor uw vakantie op te doen! Bij Van Verre kunt u terecht voor Bali reizen, reizen op Sumatra, rondreizen Java, Lombok en de overige kleine sunda eilanden, Kalimantan, Molukken, Irian Jaya en Sulawesi reizen.

 

  • Privévakanties op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsvakanties
  • Veilig en vertrouwd op vakantie
Indonesie-Local(2)

Indonesie vakantie

Ga op zoek naar het authentieke Indonesië. Gaat u voor het eerst naar Indonesië op vakantie dan zult u waarschijnlijk kiezen voor Sumatra, Java of Bali. Drie totaal verschillende eilanden met allemaal hun eigen natuur en verleden. Zo zult u op Java het koloniale verleden terugzien, waar de Nederlanders een grote rol in gespeeld hebben. Maar vergeet de iets minder bekendere eilanden, zoals Flores of Kalimantan niet. Hier zijn minder toeristen en daardoor hebben deze eilanden een indrukwekkende...

Indonesie vakantie informatie

Wat is Indonesie een fijn land om doorheen te reizen. Alle eilanden zijn goed met elkaar te combineren, zo ontstaat uw eigen vakantie op maat. Na een paar dagen in Indonesië komt u langzaam achter de grote verschillen in de infrastructuur. Hoe verder u van Java en Bali reist, hoe eenvoudiger de infrastructuur wordt.

 

Meer informatie Indonesie.

 

 

De verschillende eilanden hebben hun eigen cultuur en gewoontes. Het grootste deel van de bevolking is islamitisch, de beleving hiervan is zeer tolerant en zoals de Indonesiërs zijn: makkelijk. De belangrijkste volkeren zijn de Bataks, de Minangkabauers, de Javanen, de Soendanezen, de Toraja's, de Ambonezen en de Papoea's. Breng een bezoek aan een stam tijdens uw vakantie in Indonesië.

 

 

 

Indonesie-Bali-offersmaken_2_195980

Kom naar onze Indonesië inspiratiedag

Bent u zich aan het oriënteren op een reis naar Indonesië? En wordt uw wensenlijstje steeds langer, maar heeft u ook nog zoveel vragen? Om u te helpen, organiseren wij een inspiratiedag Indonesië. Onze reisspecialisten kennen Indonesië door en door en kunnen u alles vertellen over deze bestemming. Woon de inspiratiedag in ons pand in Monnickendam gratis en vrijblijvend bij. Meld u zich alleen even aan?

 

875e8ecc-b628-4d08-bc5d-6f82f731be67

Bouwstenen vakantie Indonesie

Onze bouwstenen kunt u aan elkaar koppelen en zo ontstaat uw vakantie naar Indonesië. Dankzij de Nederlandse overheersing zijn er twee prachtige bezienswaardigheden als de Borobudur en Prambanan op Java ontstaan. Deze mag u eigenlijk niet overslaan als u een vakantie naar Indonesië maakt. Laat u hartelijk verwelkomen door de lokale bewoners, wandel door dorpjes, struin over marktjes en rust uit op het strand.

Indonesie vakantie tips

  • Geniet van de Indonesische keuken en maak samen met een lokale bewoonster een traditioneel gerecht klaar.
  • Sulawesi, Bali en de Gili-eilanden hebben een kleurrijke onderwaterwereld. Huur een snorkel en ontdek het zelf.
  • Fiets of wandel langs de rijstvelden.
  • Maak een jungletocht en zie orang-oetans in het wild.
  • Bewonder de zonsopkomst bij de Bromo-vulkaan op Java.

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen

Emmy-azie-myanmar-Bagan_1_628989
Emmy
Als journaliste raakte ik in de ban van Azië, het liet me niet meer los. Ik begon Van Verre met mijn geliefde Indonesië.
Contact met Emmy
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée