Onze Indonesie specialist: Chantal
G‎ili Meno (26)

Indonesie reizen, uw privé-reis op maat

Wandelend tussen de rijstvelden merkt u hoe vruchtbaar Indonesie is. Wat een groene en uitgestrekte natuur. Maar niet alleen rijstvelden, Indonesië telt ontelbaar veel vulkanen. Een zonsopkomst meemaken is dan ook een bijzondere ervaring. Het is een gastvrij land met maar liefst meer dan 17.000 eilanden. U moet dus keuzes maken als u Indonesië bezoekt. Gaat u voor de jungle op Sumatra en Kalimantan, bezoekt u de Toraja-stam op Sulawesi of kiest u voor een combinatie van Java en Bali? Laat u verrassen door de vele bezienswaardigheden en de verschillende eilanden van Indonesië.

Rondreizen Indonesië

Bouwstenen Indonesië

ffbfd1a4734479b46b4ee2be89ca8b39(2)

Veilig reizen naar Indonesië

Indonesië is een fantastisch land om doorheen te reizen. Zelf ben ik er meerdere keren geweest, privé en voor Van Verre, en de verschillende eilanden maken keer op keer een grote indruk op me. Door alles wat vorig jaar is gebeurd in Indonesië kan ik mij goed voorstellen dat u zich afvraagt of het veilig is om naar dit land toe te reizen.

 

En dat kan zeker! Lees mijn tips.

Waarom uw Indonesie reis door Van Verre laten verzorgen?

Samen met u maken wij uw verre reis op maat compleet. Onze verre reizen naar Azië zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Azië.

 

Kijk bij onze rondreizen Indonesie en bouwstenen Indonesie om inspiratie voor uw reis op te doen! Bij Van Verre kunt u terecht voor Bali reizen, reizen op Sumatra, rondreizen Java, Lombok en de overige kleine sunda eilanden, Kalimantan, Molukken, Irian Jaya en Sulawesi reizen.

 

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Indonesie-Local(2)

Indonesie reizen op maat

Ga op zoek naar het authentieke Indonesië. Reist u voor het eerst naar Indonesië dan zult u waarschijnlijk kiezen voor Sumatra, Java of Bali. Drie totaal verschillende eilanden met allemaal hun eigen natuur en verleden. Zo zult u op Java het koloniale verleden terugzien, waar de Nederlanders een grote rol in gespeeld hebben. Maar vergeet de iets minder bekendere eilanden, zoals Flores of Kalimantan niet. Hier zijn minder toeristen en daardoor hebben deze eilanden een indrukwekkende natuur. 

 

Indonesie reizen informatie

Wat is Indonesie een fijn land om doorheen te reizen. Alle eilanden zijn goed met elkaar te combineren, zo ontstaat uw eigen rondreis op maat. Na een paar dagen in Indonesië komt u langzaam achter de grote verschillen in de infrastructuur. Hoe verder u van Java en Bali reist, hoe eenvoudiger de infrastructuur wordt.

 

Meer informatie Indonesie.

 

 

De verschillende eilanden hebben hun eigen cultuur en gewoontes. Het grootste deel van de bevolking is islamitisch, de beleving hiervan is zeer tolerant en zoals de Indonesiërs zijn: makkelijk. De belangrijkste volkeren zijn de Bataks, de Minangkabauers, de Javanen, de Soendanezen, de Toraja's, de Ambonezen en de Papoea's. Breng een bezoek aan een stam tijdens uw individuele reis door Indonesië.

 

 

 

875e8ecc-b628-4d08-bc5d-6f82f731be67

Indonesie reizen bouwstenen

Onze bouwstenen kunt u aan elkaar koppelen en zo ontstaat uw eigen reis op maat naar Indonesië. Dankzij de Nederlandse overheersing zijn er twee prachtige bezienswaardigheden als de Borobudur en Prambanan op Java ontstaan. Deze mag u eigenlijk niet overslaan als u een rondreis door Indonesië maakt. Laat u hartelijk verwelkomen door de lokale bewoners, wandel door dorpjes, struin over marktjes en rust uit op het strand.

Indonesie reizen tips

  • Geniet van de Indonesische keuken en maak samen met een lokale bewoonster een traditioneel gerecht klaar.
  • Sulawesi, Bali en de Gili-eilanden hebben een kleurrijke onderwaterwereld. Huur een snorkel en ontdek het zelf.
  • Fiets of wandel langs de rijstvelden.
  • Maak een jungletocht en zie orang-oetans in het wild.
  • Bewonder de zonsopkomst bij de Bromo-vulkaan op Java.
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara