Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Onze bestemmingen

Van Verre, individuele reizen op maat naar Latijns-Amerika

Een vakantie naar Latijns-Amerika is voor iedere reiziger anders. U treft vele voorbeelden van prachtige individuele rondreizen Latijns-Amerika en bouwstenen Latijns-Amerika aan. U wilt net wat anders met uw vakantie in Midden-Amerika of Zuid-Amerika? Al onze reizen kunt u volledig naar wens aanpassen. Bovendien reizen onze landendeskundigen zelf regelmatig naar Latijns-Amerika om zo voor u een mooie reis naar Midden-Amerika en Zuid-Amerika te kunnen samenstellen vanuit de meest parate kennis!

Rondreizen Latijns-Amerika

Bouwstenen Latijns-Amerika

Reizen naar Latijns-Amerika met Van Verre

Onze rondreizen zijn privévakanties. U reist dus door Latijns-Amerika met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U rijdt met een huurauto of privé-auto (of minibusje) langs de mooiste plekken en u stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. Soms is het handiger om met een luxe lijndienstbus een route af te leggen om de kosten binnen de perken te houden. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met een van onze landendeskundigen.

 

U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels, guesthouses en lodges. Een privérondreis van Van Verre biedt u een andere kijk op Midden-Amerika en Zuid-Amerika.

Kijk bij de rondreizen en bouwstenen, om inspiratie voor uw reis op te doen! Alle reizen naar Latijns-Amerika kunnen we aanpassen aan uw wensen.

 

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Dichterbij de mensen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Deskundigheid
Kee-Billed-Toekan-10(13)

Over onze Latijns-Amerika reizen

Onze rondreizen door Midden-Amerika en Zuid-Amerika zijn voorbeeldreizen vanaf circa 12 dagen tot 25 dagen of zolang u wilt. Deze voorbeeldreizen kunt u volledig aan uw eigen wensen aanpassen. Onze bouwstenen Latijns-Amerika zijn korte reizen vanaf 3 dagen tot circa 8 dagen. Deze kunt u aan elkaar koppelen tot een complete (rond)reis op maat door Midden-Amerika of Zuid-Amerika. Daarnaast hebben we 1- en 2-daagse excursies om zo leuke ontmoetingen met locals in te plannen.

Emmy en Jur

Ons verhaal

We bouwen samen met u uw reis. Onze reizen op onze website zijn voorbeeldreizen, bedoeld als suggesties. Natuurlijk kunnen deze worden aangepast, maar we gaan veel stappen verder: we bouwen de reis gewoon op, dag voor dag, zodat deze u als een jas past. Echte service is belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken, niet even in een paar minuten. En ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op een A-viertje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Een reis door Latijns-Amerika in 3 minuten!

Deze video neemt u in 3 minuten mee door Latijns-Amerika

Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.