Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Van Verre, individuele reizen op maat naar Latijns-Amerika

Uw verre reizen specialist: Van Verre. Een vakantie is voor iedere reiziger anders. Wij maken samen met u uw reis op maat naar Latijns-Amerika. Prachtige berglandschappen, een eeuwenoude cultuur en een bezoek aan één van de wereldwonderen: dat is Latijns-Amerika. Onze landendeskundigen zitten regelmatig in het vliegtuig naar Midden- en Zuid-Amerika. Nieuwe plekjes ontdekken, zodat zij samen met u een complete rondreis door Latijns-Amerika kunnen samenstellen. U vindt veel voorbeeldreizen, van complete rondreizen tot bouwstenen. U wilt misschien net wat anders of wilt naar plekken die misschien niet eens in ons aanbod zit? Geen probleem, alles is mogelijk.

Rondreizen Latijns-Amerika

Bouwstenen Latijns-Amerika

Reizen en het coronavirus
Wij begrijpen heel goed dat de huidige situatie rondom het coronavirus vragen op kan roepen over uw reis(plannen). Daarom hebben we de belangrijkste vragen en informatie voor u op een rijtje gezet. Lees deze gerust door. Heeft u nog verdere vragen? Wij staan u graag te woord.

Reizen naar Latijns-Amerika met Van Verre

Samen met u maken wij uw verre reis op maat compleet. Onze verre reizen naar Latijns-Amerika zijn privé-vakanties. U reist alleen met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Stop wanneer u wilt, maak op uw gemak foto’s of wandel door een klein dorpje. De routes bepalen we van te voren, zodat u volop geniet van uw reis door Latijns-Amerika.

 

 

  • Privéreizen op maat, alles kan!
  • Gespecialiseerde landendeskundigen
  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Kwaliteitsreizen
  • Veilig en vertrouwd op reis
Latijns-Amerika-Local

Over onze Latijns-Amerika reizen

Onze verre rondreizen Latijns-Amerika zijn een mix tusssen Midden-Amerika en Zuid-Amerika. U wandelt door de jungle, rust uit op één van de zandstranden en bezoekt wereldwonderen. Er zijn tal van excursiemogelijkheden, maar ook minder toeristische plekken waar onze landendeskundigen u alles over kunnen vertellen. Zij gingen u reeds voor en kunnen u voorzien van praktische en unieke tips. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en maken samen uw reis op maat door Latijns-Amerika compleet.

Emmy en Jur

Ons verhaal

Ooit begonnen wij als klein familiebedrijf, maar tegenwoordig hebben wij een enthousiast team van reislustige medewerkers in dienst. Gezamenlijk hebben zij al veel landen gezien. We bekijken de voorbeeldreizen, maar bouwen uw reis, dag voor dag, op. Echte service vinden wij belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op één A-4’tje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn!

Een reis door Latijns-Amerika in 3 minuten!

Deze video neemt u in 3 minuten mee door Latijns-Amerika

Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva