Sidemen

Ontdek een spectaculair landschap tijdens uw reis in Sidemen. Het landschap van dit deel van Bali (het district heet Karangasem) wordt gedomineerd door de machtige Gunung Agung. Karangasem is het meest traditionele van Bali met rustieke dorpjes, gastvrije mensen en unieke festivals. Het is het minst toeristisch en niet dichtbevolkt. In het hart van dit district ligt Sidemen verborgen in een onbedorven landschap van bergen, valleien en een snelstromende bergrivier. Een geweldige ervaring voor degenen die het Bali van vroeger nog willen leren kennen en tot rust willen komen in de adembenemend mooie natuur.

 

 

Bijzondere overnachting in Sidemen

Tijdens uw reis in Sidemen kunt u overnachten in een hele bijzondere accommodatie, u logeert namelijk bij een schoolmeester. Deze ondernemende leerkracht heeft bij zijn eigen huis een aantal huisjes gebouwd en verhuurt deze. De ligging is prachtig: uitzicht over de groene sawa’s. De eenvoudige kamers liggen in een schitterende landelijke omgeving waar u fijn kunt wandelen. En: de schoolmeester neemt u graag mee naar zijn school (mits er lessen zijn en mits de schoolmeester zelf aanwezig is). Het is voortgezet onderwijs. De leukste les om bij te wonen is de dansles (ieder Balinees kind volgt verplicht op school Balinese danslessen). De accommodatie is eenvoudig, maar schoon en prettig. Echt een leuke tip voor uw reis als u in nauwer contact wilt komen met de lokale bevolking.

Tijdens deze rondreizen en bouwstenen reist u naar Sidemen
indonesie-bali-prachtigstrand-bootjes(9)
Bali

Rondreis Bali: Ontdek Bali

Zuiden: Legian, aan de zuid-westkust - Blimbing, tussen de rijstterrassen. Noorden: Pemuteran, onderwaterwereld, prachtig - Lovina, dolfijnen. Oost-Bali: Sidemen, boeiend. Zuiden: Ubud, kunstenaarsdorp - Sanur, zuid-oostkust.

 

Big Cremation UbudMRvanderVliet(9)
Bali

Rondreis Bali: Onbekend Bali

Zuiden: Sanur, aan zee - Ubud, bergen en sawah's. Oost-Bali: Sidemen, rijstvelden - Candi Dasa, aan zee - Amed, mooie onderwaterwereld. Noordkust: Lovina, dolfijnen. Zuiden: Blayu, stilte - Canggu, rustige kust.

 

 

Bali-Offertjes5(9)
Bali

Bouwsteen Bali: Authentiek Oost-Bali

Zuidelijk en Oost-Bali

 

Naar Ubud, kunstzinnig plaatsje; vele activiteiten - naar rijstterrassengebied rondom Sidemen - naar Candi Dasa, hier vandaan naar mooie snorkel- en duikplekken.