Balikpapan, Gran Senyiur Hotel

Kalimantan

Het enige 5* hotel in Balikpapan, met stijlvol ingerichte kamers en een gunstige ligging. Neem 's avonds een drankje of diner in de Skybar en geniet van het uitzicht over de lichtjes van de stad. Passend bij Kalimantan zijn in de openbare ruimtes veel mooie accenten van Dayakkunst aangebracht.

 

Locatie

Hotel Gran Senyiur is gelegen op een heuvel en kijkt uit over de stad Balikpapan en de zee. In de omgeving van het hotel zijn diverse shoppingmalls en restaurantjes.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 183 kamers. Deze zijn elegant ingericht en zijn voorzien van airconditioning, televisie, minibar, kluisje, koffie- en theezet faciliteiten, internettoegang en een badkamer met bad, douche en toilet.

Het eenvoudigste kamertype is de superior room. Deze kamers zijn prima. Er staat een tafel met 2 stoeltjes. De deluxe kamer is groot. In deze kamer zijn dezelfde faciliteiten als in de superior kamer, maar er is als extra een pantry en een eettafel.

Er zijn ook een juniorsuite en een presidential suite.

 

Voorzieningen

Er is een zwembad, spa, fitness centrum en een tennisbaan. Verder beschikt het hotel over roomservice en wasservice. In het grill seafood restaurant kunt u heerlijk eten, vanuit de Sky bar heeft u een mooi uitzicht over de stad.

Er zijn ook restaurants met westerse en Japanse gerechten op de kaart. Door het hele hotel heen is wifi. Maar er is ook een businesscentrum. En er is een lift en een klein winkeltje.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën