Senggigi, Qunci Villas

Lombok

Wij vinden het Qunci een leuk villa-hotel. Het is redelijk kleinschalig (in ieder geval het gevoel), heel lieflijk opgezet en veel natuurlijke materialen zijn gebruikt. Zo hebben alle villa's bladerdaken. Het ligt heel rustig, boven Senggigi, eigenlijk nabij het dorpje Mangsit. Het is niet ver naar het centrum van Senggigi, waar veel restaurants zijn. De voordeligste kamers zijn van het niveau goede middenklasse, er zijn ook villa's die heel luxe zijn, het is dus een mix. Onze klanten zijn altijd heel tevreden!

 

Locatie

Het hotel grenst aan het strand, ligt buiten Senggigi, eigenlijk nabij Mangsit en ligt op loopafstand van Senggigi. Het hotel beschikt over een shuttleservice.

Accommodatie

Er zijn in totaal 76 kamers. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed en kamers met 2 aparte bedden. De kamers zijn gelegen in geschakelde villa's met twee verdiepingen en in losstaande villa's. Alle kamers hebben balkon of veranda. De inrichting van de kamers is minimalistisch, heel smaakvol. En dat gecombineerd met het natuurlijke gevoel buiten is prima. 

 

Kamertypen: 

  • Gardenview villa's: in kleine wooneenheden (1 kamer boven, 1 kamer beneden).  
  • Partial oceanview villa's: zijn gelijk aan de gardenview rooms, alleen hebben deze kamers gedeeltelijk zicht op zee (tussen de bomen door), veelal zijn dit de kamers boven. 
  • Oceanview villa's: zijn gelijk aan de gardenview rooms, alleen heeft u zicht op zee, veelal zijn dit de kamers boven. 
  • 1-bedroom villa met privézwembad: begane grond, het zwembad is ongeveer 22 m2, dus redelijk ruim. Groot zitgedeelte. Prachtig. Deze villa ligt tegen de berg aan, aan de andere kant van de weg (bewaakte oversteek). Zicht op zee. 
  • 2-bedroom villa met privézwembad: maar liefst 30 m2: eveneens begane grond. 2 slaapkamers, ook met ruime living. Deze villa ligt tegen de berg aan, aan de andere kant van de weg (bewaakte oversteek). Zicht op zee. 
  • Luxury private villa: nog groter zwembad. Deze villa ligt tegen de berg aan, aan de andere kant van de weg (bewaakte oversteek). Zicht op zee. 

 

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant, bar, 2 zwembaden, badhanddoekenservice, ligbedden, internet, spa, kluisjes bij de receptie, roomservice en wasservice. 

Duiken en het huren van fietsen kan door het hotel geregeld worden. Een aanrader is de kookcursus die door het hotel wordt georganiseerd.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën