Rondreizen Bali

De onderstaande rondreizen Bali zijn voorbeelden van rondreizen en routes die wij zelf heel mooi vinden. 
Het is natuurlijk altijd mogelijk om uw individuele rondreis Bali door ons aan te laten passen aan uw wensen.
Laat u inspireren door het onderstaande aanbod van rondreizen Bali. 

 

sanurstrandboten(9)
Bali
12 dagen

Rondreis Bali: Bali's bergen en kusten

Zuiden: Sanur, zuid-oostkust - naar het kunstenaarsdorp Ubud. Oostkust: Candi Dasa, goede uitvalsbasis voor uitstapjes Oost-Bali. Noordkust: Lovina, dolfijnen spotten. Via andere route terug. Zuidkust: Tuban, zuid-westkant.

Reisduur: 12 dagen
€ 570,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
Big Cremation UbudMRvanderVliet(9)
Bali
15 dagen

Rondreis Bali: Onbekend Bali

Zuiden: Sanur, aan zee - Ubud, bergen en sawah's. Oost-Bali: Sidemen, rijstvelden - Candi Dasa, aan zee - Amed, mooie onderwaterwereld. Noordkust: Lovina, dolfijnen. Zuiden: Blayu, stilte - Canggu, rustige kust.

 

 

Reisduur: 15 dagen
€ 735,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
sanurmooistrand(9)
Bali
17 dagen

Rondreis Bali: Romantisch Bali met Gili

Bali, zuiden: Seminyak, aan de westkust - Ubud, drukte en rust, leuk. Noordkust: via het Bratanmeer, met Bedugul, naar Lovina. Oostkust: Padangbai. Varen naar Lombok: Gili Meno, rustig eilandje (snorkelen en duiken). 

 

 

Reisduur: 17 dagen
€ 765,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
indonesie-bali-prachtigstrand-bootjes(9)
Bali
16 dagen

Rondreis Bali: Ontdek Bali

Zuiden: Legian, aan de zuid-westkust - Blimbing, tussen de rijstterrassen. Noorden: Pemuteran, onderwaterwereld, prachtig - Lovina, dolfijnen. Oost-Bali: Sidemen, boeiend. Zuiden: Ubud, kunstenaarsdorp - Sanur, zuid-oostkust.

 

Reisduur: 16 dagen
€ 785,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
Bali-Ubud-Jatiluwih8
Bali
12 dagen

Rondreis Bali: Geheime plekjes van Bali

Zuid-Bali: Blayu in het binnenland - Noord-Westen: rijstterassen van Blimbing - glamping in Jatiluwih - Noord-Bali: hoger gelegen Munduk Oosten: puur Sidemen – Balangan strand aan de Zuid-westkust.

Reisduur: 12 dagen

Rondreis Bali tips

Een rondreis op Bali is een leuk avontuur langs mooie stranden, prachtige rijstvelden, natuur en hindoeïstische tempels. U kunt na een rondreis Bali relaxen aan een heerlijk strand zoals in Sanur of het iets drukkere Kuta of het wat luxueuze Nusa Dua.

 

Overige tips voor een rondreis Bali

  • Er zijn veel bekende en toeristische plekjes op Bali maar kies ook eens voor een onbekend dorpje als Blayu of Blimbing
  • Ontdek de prachtige onderwaterwereld bij Menjangan en verblijf in het prachtige Nationale Park Bali Barat. Hier kunt u tevens een prachtige tocht te paard maken.
  • Sidemen ligt te midden van alle prachtige rijstvelden, een genot om hier te wandelen!
  • Bali is heel goed te combineren met de fantastische stranden bij de Gili eilanden die voor de kust van Lombok liggen.
  • Voor de kust van Sanur ligt het eiland Nusa Lembongan. Een hele fijne plek om te genieten van uw rust en de wonderlijke onderwaterwereld.
  • Een eigen auto met chauffeur heeft het voordeel dat u kunt genieten van de omgeving, hij kent de weg en weet de mooiste plekjes om rond te kijken.

 

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara