Jayapura, Swiss Bell Hotel

Irian Jaya

Het beste hotel van Jayapura en wijde omgeving is zonder meer het Swiss Bel Hotel. In de lobbybar heeft u een prachtig uitzicht op zee. Op uw mooie, rustige kamer kunt u bijkomen van de drukke stad of na een trekking in de Baliemvallei. Het hotel biedt veel faciliteiten: een goed restaurant, een businesscentre, soms live-muziek. Kortom: een heerlijk verblijf op Irian Jaya.

 

Locatie

Een beetje aan de rand van het centrum van Jayapura. Er zijn echter wel wat eenvoudige restaurantjes in de omgeving. Het hotel grenst direct aan zee en vanuit de lobbybar en het restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over zee, de eilandjes voor de kust en de grote schepen die in de haven liggen. Binnen 5 minuten bent u met een taxi in het echte centrum, waar ook een aantal winkeltjes zijn. Het hotel biedt een heel goed uitgangspunt voor 1 of 2 dagen Jayapura en omgeving. De luchthaven ligt op circa 45 minuten afstand.

Accommodatie

 

Het hotel heeft in totaal 96 kamers, die verdeeld zijn over 5 etages. Er zijn 4 kamertypes: te weten de deluxe room, de superior room, de executive suite en de presidential suite.

De deluxe kamer is in dit hotel het meest eenvoudige kamertype, maar we raden deze aan. De kamers zijn prima. Redelijk ruim en mooi en stijlvol ingericht. De kamers beschikken over airconditioning, warm water, een televisie, wifi, een minibar en een buro en 2 stoelen. Op een aantal kamers is een haardroger en een waterkoker aanwezig.

Voorzieningen

Het hotel is gevestigd in een hoog, modern gebouw. Er zijn 2 liften. U kunt internetten in het businesscentrum, de warmte van de stad kunt u van u afspoelen in het heerlijke zwembad. Bij het zwembad is ook een separaat kinderbadje. In de Matoa Lobby Bar kunt u genieten van een drankje en van het uitzicht. Op de begane grond is een restaurant met een klein deel met heerlijke gebakjes.

Natuurlijk biedt dit 4*-hotel laundry-service en roomservice. Tot slot is er ook een fitnessruimte en mogelijkheid tot massage in het hotel.

 

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën