Sarangan, Sarangan Hotel

Java

Een zeer eenvoudig koloniaal hotel, gelegen in een rustige, maar schitterende omgeving. Hotel Sarangan dateert uit 1930 en ademt een nostalgische sfeer uit. De perfecte uitvalbasis om te wandelen of een ritje te paard te maken. De kamers zijn simpel, het is een beetje vergane glorie; maar het uitzicht op het meer is adembenemend mooi! Bedenkt u wel dat velen, ook de doorgewinterde reizigers, het toch te simpel vindt.

 

Locatie

Sarangan is een klein bergdorp. Het hotel is prachtig gelegen, in het dal van Mount Lawu. U heeft uitzicht op het ernaast gelegen meer Telaga Pasir.

Accommodatie

 

Er zijn in totaal 25 kamers. Deze zijn voorzien van een woonkamer met open haard en zitje, een tussengedeelte met linnenkast, een slaapgedeelte en een badkamer met douche en toilet. Buiten is een zitje, vanwaar u een schitterend uitzicht over het meer heeft. Door de hoge ligging van Sarangan is er geen airconditioning nodig. Het is zelfs vrij koud 's nachts.

 

Voorzieningen

Het restaurant serveert gerechten uit de Indonesische en Chinese keuken.

Er is een gemeenschappelijke ruimte met open haard en televisie.

Vanuit het hotel kunt u diverse leuke activiteiten op en rond het meer ondernemen, waaronder vissen, varen, paardrijden, wandelen of een bezoek brengen aan een kampung of waterval.

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën