Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Java

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Java. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Java? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bandung, House Sangkuriang

Leuk, stijlvol hotel in Art Deco stijl. Het motto van het hotel is dat u zich thuis moet voelen, vandaar dat het hotel ook de naam “House” heeft gekregen.

Bandung, Prama Grand Preanger

Wilt u tijdens uw rondreis over Java logeren in een Indisch Art Deco hotel? Dan is het in koloniale stijl gebouwde Grand Preanger iets voor u.

Bandung, The Papandayan

Na een algehele renovatie is dit een mooi, luxueus en chique hotel geworden.

Blitar, Tugu Hotel

In de Soekarno-stad Blitar ligt één van die prachtige en bijzondere Tugu hotels.

Bogor, 101 Hotel

Een overweldigend entree met een waterpartij met karpers aan de ene kant en een hoog uitzicht over de stad aan de andere kant.

Bogor, Novotel Coralia

Zeer smaakvol hotel in boutique-stijl. Novotel Coralia heeft een mooie entree met veel waterpartijen en een prachtig aangelegde tuin.

Bogor, Salak Hotel

Uitmuntend qua ligging: schuin tegenover paleis Buitenzorg en de botanische tuin.

Bogor, The Melchior

Stijlvol hotel in prachtig gerenoveerd gebouw in een oase van rust, in de botanische tuin van Bogor.

Bogor, The Mirah Hotel

In de buurt van de oude koloniale wijk ligt dit prettige, middenklasse hotel.

Borobudur, Amata Borobudur Resort

Een kleinschalig resort waar u wordt overgoten met Indonesische gastvrijheid! Een heerlijke plek om tot rust te komen op slechts 5 minuten rijden van de Borobudur.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal