Hotels in Java

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Java. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Java? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bandung, De Braga Hotel

De Braga is een prettig hotel, gevestigd in het hart van Bandung, in de leuke straat Jalan Braga met vele koloniale panden waar restaurants, cafés en kunstgalerieën te vinden zijn.

Bandung, House Sangkuriang

Leuk, stijlvol hotel in Art Deco stijl. Het motto van het hotel is dat u zich thuis moet voelen, vandaar dat het hotel ook de naam “House” heeft gekregen.

Bandung, The Papandayan

Na een algehele renovatie is dit een mooi, luxueus en chique hotel geworden.

Bandung, Vasaka Maison

Een fijne en sfeervolle accommodatie, in het oude centrum van Bandung. Op slechts 5 minuten lopen naar de Jalan (=straat) Braga met historische panden, waar vele restaurantjes te vinden...

Blitar, Tugu Hotel

In de Soekarno-stad Blitar ligt één van die prachtige en bijzondere Tugu hotels.

Bogor, 101 Hotel

Een overweldigend entree met een waterpartij met karpers aan de ene kant en een hoog uitzicht over de stad aan de andere kant.

Bogor, Novotel Coralia

Zeer smaakvol hotel in boutique-stijl. Novotel Coralia heeft een mooie entree met veel waterpartijen en een prachtig aangelegde tuin.

Bogor, Salak Hotel

Uitmuntend qua ligging: schuin tegenover paleis Buitenzorg en de botanische tuin.

Bogor, The Melchior

Stijlvol hotel in prachtig gerenoveerd gebouw in een oase van rust, in de botanische tuin van Bogor.

Bogor, The Mirah Hotel

In de buurt van de oude koloniale wijk ligt dit prettige, middenklasse hotel.

Borobudur, Amata Borobudur Resort

Een kleinschalig resort waar u wordt overgoten met Indonesische gastvrijheid! Een heerlijke plek om tot rust te komen op slechts 5 minuten rijden van de Borobudur.

Emmy-azie-myanmar-Bagan_1_628989
Emmy
Als journaliste raakte ik in de ban van Azië, het liet me niet meer los. Ik begon Van Verre met mijn geliefde Indonesië.
Contact met Emmy
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée