Gili Trawangan, Villa Ombak

Lombok

Villa Ombak is een prachtig bungalowresort in de traditionele Lumbungstijl. Zeer fraai aan zee gelegen. De perfecte uitvalbasis voor een duikvakantie, om te snorkelen of heerlijk bij te komen aan het einde van uw reis. De tuin staat boordevol kleurrijke bloemen en het grote zwembad is speels vormgegeven met rotspartijen. Aan het strand heerst een echte ‘loungs-sfeer’ met heerlijke banken en kussens.

 

Locatie

Gili Trawangan is de grootste van de 3 Gili-eilanden. U bereikt het na een 10 minuten durende boottocht vanaf het 'vasteland' van Lombok. Op het eiland mogen geen auto’s rijden. Het hotel ligt direct aan het strand (er ligt veel koraal op het strand, dus neem waterschoenen mee).

Accommodatie

U kunt een keuze maken uit zogenaamde superior en deluxe lumbung rooms, deluxe family bungalows en deluxe ombak rooms.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, satelliet televisie, koelkast met minibar, kluisje en een badkamer met koud water douche en toilet. De lumbung-huisjes zijn zeer lieflijk. U gaat een trapje op en komt op een breed zonneterras met 2 ligstoelen. Binnen is het klein, het bed is zeer laag. De badkamer is buiten, u bereikt deze door de trap af te gaan. Onder het zonneterras hangen hangmatten in de schaduw.

Voorzieningen

In het restaurant worden gerechten uit de Indonesische en westerse keuken geserveerd. Er is een bar, zwembad, uitgerust met jacuzzi en een spa. 

Verder beschikt het resort over een tweetal winkeltjes en een uitstekende, professionele duikschool. Vanaf het strand kunt u watersporten.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën