Loksado, Meratus Resort

Kalimantan

Eenvoudig hotel met houten huisjes en minimale inrichting, maar op een prachtige locatie met uitzicht over de rivier.

Locatie

Aan de Amandit Rivier gelegen.

Accommodatie

Eenvoudige houten hutten.

 

Er zijn 3 kamertypes:

 

  • Er zijn 11 kamers met twee losse matrassen op bamboematten op de grond. Er is een ventilator en een stang om uw kleding aan op te hangen. De badkamer is half-open met een douche met koud water. De kamers zijn volledig uit hout opgetrokken. De afmeting van de kamer is 12 m2.
  • Slechts 3 superdeluxe kamers heeft het Meratus Resort. De kamers zijn qua grootte en inrichting gelijk aan de deluxe kamers. Alleen is er hier een tweepersoonsmatras, in plaats van 2 eenpersoonsmatrassen. Het enige echte verschil is dat er ook warm water in de douche is.
  • Villa room. 2 complete huizen met een woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Er is een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed (beide matrassen op bamboematten op de grond). In de kamer is een televisie. Net als de andere kamers is er ook een ventilator in de villa. In de open douche kunt u beschikken over warm water. De afmeting van de villaroom is 64 m2.
Voorzieningen

Er zit een restaurant in het hotel. Er is wasservice aanwezig. Het hotel is een goed uitgangspunt voor het maken van een bamboevlot tocht over de rivier.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën