Kalibaru, Villa Bugis

Java

Bent u op zoek naar rust, kleinschaligheid en een kennismaking met het echte Indonesische leven, dan is een verblijf in Villa Bugis een aanrader. Bij de villa horen 3 gastenkamers die u kunt huren.

 

Locatie

3 kilometer buiten het dorp Kalibaru. In de omgeving zijn veel leuke uitstapjes te maken: een plantagetour mag in dit gebied niet overgeslagen worden. Het hotel werkt samen met Kalitakir waar koffie, rubber, kruidnagel, peper en cacao verbouwd wordt. Ook een 2-daagse excursie naar de schildpadden van Sukamade is mogelijk. Een dokartour (met paard en wagen) in de omgeving is een aanrader!

Accommodatie

 

De villa bestaat uit een hoofdverblijf, waar de eigenaar woont en een zijvleugel met 3 kamers voor de gasten. De kamers heten de Bali-kamer, Sulawesi-kamer en Kalimantan-kamer. Alle kamers hebben een terras met een eigen zitje. In de kamers treft u airconditioning, een televisie, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, en een kluisje aan. In de badkamer (met warm water) hangt een föhn. In de kamer is gratis draadloos internet (wifi).

De villa ligt in een tropische tuin van maar liefst 3.250 m2! Er zijn diverse terrassen rondom het huis die uitzicht bieden op rijstvelden. In de verte ziet u de contouren van de vulkaan Gunung Raung. Als klap op de vuurpijl zijn er een zwembad van 6 bij 14 meter en een jacuzzi van 3 bij 4 meter in de tuin.

Er is een kok, die uw maaltijden kan verzorgen.

Voorzieningen

Er is een zwembad met jacuzzi. Door middel van gratis wifi kunt u op de hoogte blijven van nieuws.

4 mountainbikes staan klaar voor de verhuur.

 

Indien u wenst kan een kok maaltijden voor u verzorgen. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën