Ubud, The Ubud Village Resort

Bali

In het glooiende landschap buiten Ubud, temidden van rijstvelden, ligt dit schitterende boutique-resort. Alles is ruim opgezet, het hotel is kleinschalig, er zijn slechts 25 villa's en allemaal zo mooi en lieflijk! Wij vinden het een prachtige plek om te verblijven; het is een combinatie van verfijnde luxe, veel ruimte en authenticiteit. Het hotel ligt op een stuk grond van zo'n , 2,5 ha, maar rondom het hotel ligt nog eens 5 ha (rijstvelden) die bij dit resort behoren en die niet bebouwd kunnen worden. Het gevoel voor ruimte vinden wij, naast alle luxe en romantiek, ook heel belangrijk. Wij vinden dit hotel een absolute aanrader!

Locatie

The Ubud Village Resort ligt buiten Ubud, temidden van rijstvelden en slechts ongeveer 8 minuten rijden vanaf het centrum van Ubud.

Accommodatie

 

Er zijn slechts 25 villa's:

- Garden Villa's: mooie ruime kamers, met bankje/zitje, zeer smaakvol ingericht. Allen hebben een plunglepool (klein zwembadje). Sommige garden villa's hebben een gazebo (een overkapt buitenbed). De badkamers zijn groot en de meeste hebben zowel een buiten- als een binnendouche. De buitendouche is in de grond verzonken, u stapt er dus zo in.

- Ricefield Villa's: Deze zijn iets groter dan de Garden Villa's, ze hebben 2 gazebo's en ook een plunge-pool. Uitzicht op de rijstvelden.

- Pantry/pool Villa's: deze is zeer ruim. Alles is groter dan bovenstaande typen. Het zitje is ook buiten. De plungepool is ook groter, meer een zwembadje. Dit type villa is ommuurd, besloten dus. Geen uitzicht op de rijstvelden of tuin.

Voorzieningen

Het zwembad is meer dan schitterend, halfrond gebouwd en heel smaakvol ontworpen. Ook hier weer ruimte, uitzicht op het ruime grasveld en daarachter de sawa's. 

Er gaan shuttle-busjes naar het centrum van Ubud.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën