Batu Layar, Segara Villas

Lombok

Deze bijzondere accommodatie is gelegen op een heuvel, op een zeer rustige locatie. Segara Villas is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy. U heeft uitzicht op het prachtige strand, waar meestal geen mens te zien is. Vanuit enkele kamers heeft u een geweldig uitzicht op een groene vallei.

 

Locatie

Segara Villas wordt door een weg gescheiden van het strand. Vanaf Segara Villas rijdt u in een kleine 10 minuten naar het drukkere Senggigi, waar u restaurantjes en winketjes treft.

Accommodatie

De 2 villa’s en 5 kamers zijn vervaardigd vanuit een modern, minimalistisch en hedendaags ontwerp, maar de architect is ook beïnvloed door de traditionele Indonesische stijl. In de villa’s en kamers is veelal gewerkt met lokale natuurlijke materialen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, satelliet tv en kluisje.

 

Voorzieningen

Segara Villas beschikt niet over een restaurant, een van de Franse eigenaren is echter kok geweest en kan uw maaltijden op verzoek bereiden. De maaltijden worden geserveerd in uw kamer, op het terras of bij het zwembad. Ontbijt is standaard inbegrepen. Verder treft u hier een zwembad met badhanddoekenservice. Er is wasservice. De eigenaren hebben ecotoerisme hoog in het vaandel en organiseren wandelingen en fietstochten door de prachtige natuur.

Tevens is het mogelijk om een kookles te volgen. Massages, snorkelen en duiken kan men voor u regelen. Belangrijk om te weten is dat de eigenaren over 5 honden en 3 katten beschikken, u dient dus over enige affiniteit met dieren te beschikken.

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën