Senaru, Rinjani Lodge

Lombok

Fraai boutique hotel, gelegen aan de rand van het Rinjani National Park, met prachtige uitzichten op Mount Rinjani. Om u heen bomen, groen en natuur. De tuin is gevuld met kleurrijke bloemen. 

Locatie

Aan de rand van het Rinjani National Park, in het noorden van Lombok. Dit hotel vormt een prima uitgangspunt voor wandelingen door de omgeving en trekkingen naar Mount Rinjani.

Accommodatie

Deze lodge beschikt over 5 mooie kamers (lodge room genoemd) met een eigen terras, waarvandaan u uitzicht heeft op Mount Rinjani. Alle kamers hebben een tweepersoonsbed met onderschuifbed, dat als derde bed kan dienen. Verder is er airconditioning, ventilator, koelkastje, koffie- en theezetfaciliteiten en televisie met dvd-speler. De open badkamers zijn voorzien van een bad, douche met warm water uit vulkanische bronnen en een toilet. Op het terras staat een ligbed om even tot rust te komen en er staat een tafel met stoelen.

 

Op dit moment (juni 2016) worden er extra kamers bijgebouwd. Er is nagenoeg geen hinder hiervan. Er komen kamers bij met twee bouwlagen in het verlengde van de bestaande bungalows.

Voorzieningen
  • Restaurant waar westerse en Indonesische gerechten worden geserveerd
  • Twee Infinity zwembaden waarvan één met kinderbadje. Vanuit het zwembad heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen
  • Wifi
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën