Mawun, Mawun Raya Resort

Lombok

Wanneer u in het zuidelijk deel van Lombok wilt verblijven en wilt genieten van de rust kiest u dan voor een verblijf in Mawun. Hier bevindt zicht een mooi resort met 7 ruime comfortabele bungalows. De Franse eigenaar doet er alles aan om het zijn gasten naar de zin te maken.

Locatie

Gelegen tussen twee baaien in de bergen. Wat een prachtige plek, uitzicht op zee maar niet direct aan het water. Het is hier rustig, ver in de bergen is wel een moskee op de achtergrond te horen. Het vliegveld ligt op een klein half uur rijden. Vanuit Mawun Raya kunt u een bezoek brengen aan de baai van Mawun en de baai van Selong Belanak. De laatste heeft een zeer mooi en breed wit zandstrand.

Accommodatie

Een luxe kleinschalig resort met 7 villa’s gebouwd tegen en op de heuvels van Mawun. De villa’s zijn van alle gemakken voorzien. Een prachtige slaapkamer met een groot tweepersoonsbed, zitruimte en een televisie. De half openbadkamers zijn ruim en voorzien van wastafel, douche en toilet.

 

De villa’s zijn onderverdeeld in:

  • Suite room (uitzicht op één van de twee baaien)
  • Suite Deluxe (lijkt erg op de suite room maar is iets ruimer en heeft uitzicht op twee baaien)
  • Villa 2 rooms (deze villa heeft twee aparte slaapkamers)

Doordat de villa’s gebouwd zijn op de heuvels, heeft de accommodatie ervoor gezorgd dat u naar uw kamer gebracht en ook gehaald wordt met een open “golfkar” zodat u niet de berg op hoeft te wandelen.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant (Franse kok)
  • WiFi
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën