Gili Meno, Mahamaya Resort

Lombok

Minimalistisch, trendy, smaakvol en vooral heel kleinschalig! Hoewel: er zijn plannen voor enige uitbreiding. Men kent u ook vanaf binnenkomst bij uw naam, dit maakt het heel persoonlijk. Het strand is breed. Kortom: heel leuk voor reizigers met gevoel voor stijl, het zal duidelijk zijn dat dit resort niet in de goedkope prijscategorie valt.

Locatie

Aan de westkant van dit (nog) rustige eilandje. U ziet vanaf het strand het eiland Gili Trawangan liggen, lijkt heel dichtbij. Als een van de weinige hotels op de Gili-eilanden ligt dit hotel direct aan zee, dus zonder openbaar weggetje er tussen.

Accommodatie

Er zijn in totaal 9 kamers:

 

  • 7 Poolsuites: Normale grootte, tegels op de vloer, trendy decoraties (zie de foto’s), whitewashdeuren. Wel stijlvol. Mooie badkamer met buitendouche, klein terrasje. Deze suites zijn aan beide zijden van het zwembad. Er is 1 suite met twee bedden (twin), de overige hebben allen tweepersoons bedden (double room). Het woord suite vind ik (Emmy Nijman) wat overdreven, het zijn stijlvolle kamers.

  • 2 Beachfront villa's: Deze suites zijn in een leuk huisje, pal aan het strand (!) ondergebracht, wel heel leuk. De kamers en badkamers zijn groter dan die van de poolsuites. De stijl van de inrichting is hetzelfde. Er is in iedere suite een ‘daybed’, ook geschikt als extra bed. En nog een extra bed kan worden bijgeplaatst. Maximaal 4 personen.

 

Voorzieningen
  • Mooi zwembad

  • Restaurantje met uitzicht op zee en er is 1 eenvoudig restaurant vlak naast dit hotel

  • Snorkelen kan, u kunt ter plekke bij het hotel een bootje huren. Snorkelen vanaf de kust is niet mooi (al vermeldt men dat dit wel zo is)
  • Paard en wagens (cidomo’s) kunt u huren als u een eilandtochtje zou willen maken (heel duur voor Indonesische begrippen)
  • Er zijn geen fietsen te huur.
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën