Hotels in Lombok

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Lombok. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Lombok? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Batu Layar, Segara Villas

Deze bijzondere accommodatie is gelegen op een heuvel, op een zeer rustige locatie. Segara Villas is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy.

Gili Air, Manta Dive Resort

Het Manta Dive ligt aan het redelijk drukke deel van Gili Air, aan de kant waar u het beste kunt snorkelen en duiken.

 

Gili Air, Villa & Spa Bulun Madu

Het is heerlijk vertoeven in 1 van de luxe villa’s van Bulun Madu. Er zijn maar 5 villa’s, zo mooi en ruim opgezet in een grote tuin.

Gili Air, Villa Karang

Aan de zuidkant van het eiland Gili Air ligt hotel Villa Karang. Een ruim opgezet hotel met gekoppelde kamers in een prettige tuin.

Gili Meno, Biru Meno

Hier wilt u echt niet meer weg! Heerlijk rustig en kleinschalig complex waar ieder huisje anders is.

Gili Meno, Seri Resort

Een heel fijn hotel direct aan zee met de prachtige onderwaterwereld voor de deur. Het hotel ligt op het rustige eiland Gili Meno.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara