Sumbawa, Sumbawa Besar, Kencana Beach Hotel

Kleine Sunda Eilanden

Het beste van het Kencana Beach Hotel is de ligging. Bungalowtjes in traditionele stijl liggen direct aan het strand. Het hotel ligt in een mooie baai en in de zee kan gezwommen worden. Het complex is echter zeer verouderd en de huisjes, maar zeker de badkamers zijn hard aan vervanging toe.

 

Locatie

Tien kilometer buiten de stad Sumbawa Besar ligt het hotel Kencana Beach. Het ligt direct aan het strand en aan zee. Op het strand kunt u wandelen of op uw handdoekje gaan liggen. Er zijn geen ligstoelen en parasols. Er zijn geen winkeltjes en restaurantjes in de buurt.

Accommodatie

 

De kamers zijn in huisjes. Voor ieder huisje is een veranda met 2 stoelen ervoor. Binnen staan oude meubels, behalve het bed staan er een kast, een bureau en 2 stoelen. Alle kamers beschikken over een televisie, een koelkast en airconditioning. De badkamers zijn vies en oud. De standaardkamers beschikken alleen over koud water in de badkamer. Wel leuk is dat ze direct aan het strand liggen. De deluxe kamers hebben warm water en zijn groter, maar de badkamer is nog ouder dan van de standaardkamers en ze liggen niet direct aan het strand. Daarom adviseren wij toch de standaardkamers.

Voorzieningen

Er is een restaurant en een zwembad met kinderbad. Er is een Indonesisch ontbijt (nasi goreng); geen brood. Roomservice biedt het hotel ook. 

Er is een klein winkeltjes. Bij de receptie is een kluisje.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën