Kutai National Park, Morio Jungle Lodge

Kalimantan

Eenvoudige, maar gezellige lodge ín het Kutai National Park. Omdat u in het regenwoud slaapt, heeft u ’s morgens en ’s avonds de beste kans om orang-oetans en andere dieren te zien.

 

Locatie

De boottocht naar het Kutai National Park bezoekerscentrum naar de lodge ongeveer 2 uur stroomopwaarts vanaf de brug, of ongeveer 25 minuten per kano vanaf de haven van kamp Kabo. Maar dan bevindt u zich ook echt in de jungle. Qua faciliteiten is er niets rond de lodge, hier komt u echt voor de natuur.

Accommodatie

Kutai Park heeft een Jungle Lodge in Camp Kakap, genaamd Morio Jungle Lodge. De Jungle Lodge ligt aan de kant van de Sangatta rivier in het bos. Het is een eenvoudige houten lodge met zeven verschillende kleine kamers en een gedeelde badkamer in westerse stijl met koud water en toilet. De elektriciteit is 220Volt en alleen 's avonds beschikbaar (18.00-10.00 uur). Alle kamers hebben een ventilator en elke kamer telt twee bedden met matrassen, kussens en dekens. Aan de voorzijde van de kamers is een gedeeld terras om te genieten van het uitzicht en de geluiden van het bos.

 

Voorzieningen

Er is een restaurant. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën