Klotok

Vaarroute Kalimantan, Tanjung Puting National Park

Wat heerlijk: met uw eigen houseboot met eigen bemanning door de smalle rivieren en kreken van het Tanjung Puting National park varen. De boot is eenvoudig, maar de ervaring is zo leuk! En het eten dat de crew zonder moderne voorzieningen bereidt is uit de kunst!

Locatie

De klotok, oftwel kleine houseboot vaart door het gebied in en rond het Tanjung Puting National park. Eén van de schaarse plekken ter wereld waar nog orang oetans in het wild kunnen worden gezien. Zowel de flora als de fauna tijdens de boottocht zijn zeer boeiend!

Accommodatie

 

Iedere boot is anders. U vaart met uw eigen boot, er gaan geen andere gasten mee aan boord.

Aan dek staan sowieso een tafeltje en twee stoelen (of meer, als u met meerdere mensen reist). Soms zijn er ook ligstoelen of een hangmat op het dek. Overdag verblijft u aan dek. Er zijn zowel zon- als schaduwplekken. Er is een westers toilet en een douche (alleen koud water).

Beneden is een overdekte ruimte en de keuken. U kunt beneden slapen, maar aangenamer is het om aan dek te slapen. Er worden matrasjes neergelegd. Het bed wordt opgemaakt en een klamboe wordt opgehangen. Langs de zijkanten van de boot wordt plastic zeil gespannen om uw privacy te garanderen. U dient zelf een handdoek mee te nemen.

Aan boord gaat een kok mee die uw maaltijden bereidt.

Voorzieningen

Er zijn verder geen faciliteiten aan boord. 

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën