Bangka, Bastianos Resort

Sulawesi

Gelegen aan het witte zandstrand van Bangka. Het moderne resort heeft een huis-rif waar u prachtig kunt snorkelen. Wilt u duiken? Geen probleem. Het hotel heeft een duikcentrum waar u uw outfit en duik kunt boeken. De bungalows zijn ieder leuk ingericht en beschikken over een ruime badkamer. Kortom, een heerlijke plek om tot rust te komen

Locatie

Aan de zuid-westkant van het eiland Bangka vindt u het Bastianos resort. Het is ongeveer 25 minuten varen naar het vaste land. Vanaf het strand ziet u het vasteland liggen. Bangka is een eiland met veel mogelijkheden voor ervaren én onervaren duikers. Ook snorkelen is er prachtig. Het huis-rif loopt geleidelijk af de diepte in. Bij eb kunt u via de steiger het water in, met vloed zwemt u zo vanaf het resort de zee in.

Accommodatie

Dit moderne Resort is eind 2018 geopend. De bekende oranje kleuren van Bastianos verwelkomen u als u aankomt met de boot. Er is een zwembad, waarvandaan u over de zee uitkijkt. In de verte ziet u de vulkanen op Sulawesi liggen.

 

Met 29 kamers is het resort nog kleinschalig. De kamers zijn gebouwd op de helling van een berg. De tien standaard kamers liggen het hoogst op de berg. Dit kamertype raden wij niet aan. De Superior kamers hebben ieder airconditioning en een klamboe. De badkamer is er ruim, ligt half buiten en beschikt over een regendouche.

 

Kamertypes:

  • Minahasa bungalow: van dit type zijn er dertien. Vijf beachfront bungalows en daar boven acht seaview bungalows.
  • Lombok bungalow: dit type ligt nog iets hoger op de helling en kijkt wederom uit over zee. Vier bungalows hebben minder goed uitzicht. Als oplossing heeft het resort er een balkon gemaakt. Via een trappetje kunt u deze beklimmen, zodat ook u vanaf deze kamers zicht heeft op zee.

 

Wij kunnen uw voorkeur doorgeven aan het resort. Echter kan uw keuze op voorhand niet gegarandeerd worden.

Voorzieningen

Naast een modern duikcentrum heeft het resort een zwembad en een restaurant. Het restaurant ligt boven het zwembad op de berg. Hierdoor kijkt het uit over de zee. 

Voor ontbijt, lunch en diner kunt u gebruik maken van het buffet. Wifi is beschikbaar in het restaurant.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën