Senggigi, Jeeva Klui

Lombok

Een aanrader voor diegenen, die van eco-stijl houden en rust zoeken. Dit kleinschalige resort straalt gevoel voor natuur uit door gebruik van natuurlijke materialen, zowel binnen als buiten. Zo hebben de bungalows en villa's bladerdaken. Het is een lieflijk resort (geen wooneenheden, alle kamers zijn ondergebracht in bungalows en villa's) met prettige luxe. 

 

Locatie

Ver buiten het centrum van Senggigi, in het dorpje Klui, ten noorden van Senggigi. De weg kronkelt verder langs de kust. Rustig gelegen, aan zee, vindt u het Jeeva Klui Hotel. Het is dus wel wat afgelegen en er zijn niet veel restaurants en geen winkels in de buurt, maar u krijgt er wel een hotel op een idyllische locatie voor terug! En: u kunt altijd een taxi nemen als u de drukte wilt opzoeken.

Accommodatie

Jeeva Klui heeft slechts 35 kamers, kleinschalig dus. En veel verschillende kamertypen (en dus ook prijzen).

Goed om te weten: alleen de Ananda Pura-kamers hebben, naast tweepersoonsbedden, ook enkele met 2 aparte bedden. Alle andere kamertypen hebben een tweepersoonsbed.  

 

De kamertypen:

 • Ananda Pura en Ananda Segara: Zijn allen gelijk, alleen de locatie en uitzicht verschillen. Het zijn bungalows met boven en beneden een kamer. De kamers zijn heel mooi en ruim, evenals de badkamer. Het balkon is eveneens zeer ruim, er is zelfs een daybed en een zitje. Mooi ingericht. De kamers beneden hebben een buitendouche.Heel bijzonder: tussen de kamer en het grote balkon is een enorme schuifdeur, enkele meters breed: dit geeft een bijzonder effect, het lijkt alsof je kamer nog groter is; binnen is buiten en andersom.
  - Ananda Pura gardenrooms: Uitzicht op de tuin.
  - Ananda Pura oceanview rooms: Uitzicht op zee, maar schuin, tussen de andere bungalows door).
  - Ananda Segara Sunset rooms: Eerste rij, dus aan zee. Liggen beneden, dus wel zeezicht, maar tussen de bomen en faciliteiten door.
  - Ananda Segara Oceanfront: Eerste rij, dus aan zee. Op de 1ste etage, dus echt zeezicht!
 • Deluxe oceanfront villa's: Begane grond, groter dan de bovengenoemde. Prachtig. En natuurlijk direct zicht op zee (rustig deel).
 • Akasha poolvilla's: Ruime villa, begane grond, ommuurd, dus geen direct zicht op zee. Wel veel privacy. Heeft privézwembad, ongeveer 20 m2. Het water spuit uit de muur!
 • Akasha deluxe poolvilla's: Nog ruimer, ook begane grond en eveneens ommuurd. Privacy. Heeft privézwembad, ongeveer 20 m2. Het water spuit uit de muur!
 • Amra suites, 2-bedrooms: Heel geschikt voor families. Het is ommuurd, dus veel privacy. Ligt aan zee, vanaf de 1ste etage heeft u zicht op zee. Heel ruim en luxe. Beneden is de slaapkamer met 2 bedden, boven de grote slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Buiten een eethoek in de tuin. Dit is het meest luxe kamertype. Ook privézwembad, ongeveer 20 m2. Met ligbedden. 
Voorzieningen
 • Mooi zwembad, aan zee
 • Prima en leuk restaurant
 • Strandstoelen op het strand
 • Geen duikschool, wel goede contacten met aanbieders van watersportfaciliteiten, het personeel brengt u met hen in contact.
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën