Flores, Ende, Grand Wisata hotel

Kleine Sunda Eilanden

Eenvoudig hotel nabij Ende. Het hotel ziet er best leuk uit. Aan de voorkant lijkt het meer op een huis dan op een hotel. En dit hotel beschikt zelfs over een zwembad, dat is bijzonder voor Flores!

Locatie

Het hotel ligt aan de weg, maar die is niet erg druk. Het hotel ligt net buiten het centrum, maar met de auto bent u er in 5 minuten. De kleine luchthaven van Ende ligt ook op 5 minuten rijden.

Accommodatie

 

Er zijn 4 kamertypes in het hotel en in totaal zijn er 26 kamers. Er zijn 10 standaard kamers, 10 superior kamers, 3 deluxe kamers en 3 suites. De kamers zijn eenvoudig maar doelmatig ingericht. Ze beschikken over airconditioning, een televisie en een badkamer met warm water. Wij raden de superior of de deluxe kamers aan. Sommige kamers hebben een koelkastje. In de deluxe kamer staat ook een zitje met 2 stoelen, verder zijn er geen verschillen.

 

Voorzieningen

Naast het hotel, eigenlijk in hetzelfde gebouw staat een restaurant met de naam Edelweiss. Het hotel beschikt over een zwembad. Het hotel heeft ook een coffeeshop en een beautysalon waar u onder andere kunt genieten van reflexologie- en massagebehandelingen. 

De openbare ruimtes zijn wat kil ingericht. In het hotel is wifi aanwezig.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën