Masamba, Elegant Hotel

Sulawesi

Het elegant hotel ligt aan de hoofdweg in Masamba. Een prima locatie om de afstand tussen Torajaland en Tentena te overbruggen. Het terrein aan de buitenkant van de accommodatie is rommelig en wordt niet goed onderhouden. Laat u zich niet afschrikken door het onkruid en de losse tegeltjes, de kamers zijn namelijk schoon en goed onderhouden.

Locatie

De accommodatie ligt aan een drukke weg tussen Torajaland en Tentena. Met 5 minuten rijden bevindt u zich in het centrum, de kleine stad. Het hotel beschikt over een restaurant, maar als u hier niet wilt eten moet u zeker het lokale visrestaurant proberen.               

Accommodatie

Het Elegant hotel is met haar 20 kamers een kleinschalige accommodatie. De kamers die wij aanraden zijn de Deluxe- en Superior kamers. Alle kamers beschikken over Wifi, een televisie, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten.

 

Kamertypes:

  • Superior kamers: van dit kamertype zijn er tien. Zes van deze kamers hebben twin bedden. De overige hebben een tweepersoonsbed. De Superior kamers hebben, in tegenstelling tot de Deluxe kamers, ieder een eigen balkon. U kijkt uit op een grote vijver die tussen de straat en het hotel gelegen ligt.
  • Deluxe kamers: dit kamertype is ruimer dan de Superior kamer, maar heeft geen terras. De kamers zijn onderverdeeld in VIP-kamers en de Deluxe King-kamers.
Voorzieningen

De accommodatie heeft een restaurant waar u ontbijt en diner kunt krijgen. Het ontbijt bestaat naast Indonesische gerechten ook uit een westers ontbijt. 

Het Elegant hotel heeft ook een zwembad. Wij raden het niet aan om er in te zwemmen. Het zwembad wordt slecht onderhouden.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën