Ombak Putih

Vaarroute Bali - Kleine Sunda Eilanden - Irian Jaya

De Ombak Putih is een traditionele schoener, welke cruises uitvoert rondom de kleine Sunda-eilanden. Er worden twee verschillende routes gevaren. Van mei tot en met oktober is er de Sight Sailing, dan vaart de Ombak Putih tussen Bali en Komodo. Van november tot en met april vaart deze vanuit Bima naar Flores, Komodo en Sumba.

Locatie

Er worden twee verschillende routes gevaren rondom de kleine Sunda-eilanden.

 

  • Van mei t/m oktober is er de Sight Sailing, dan vaart de Ombak Putih tussen Bali en Komodo.
  • Van november t/m april vaart deze vanuit Bima naar Flores, Komodo en Sumba.
Accommodatie

De Ombak Putih is gebouwd in 1996/1997 en voorzien van alle moderne gemakken. Op het hoofddek is er een lounge met uitzicht over zee en een groot zonnedek Op het benedendek zijn twaalf comfortabele hutten. Er zijn vier hutten met een tweepersoonsbed en acht hutten met een stapelbed. In enkele hutten kan een derde bed erbij gezet worden. Alle hutten zijn voorzien van airconditioning en hebben een eigen badkamer met douche en toilet.

Voorzieningen

Er is een winkeltje en een kleine bibliotheek. De maaltijden zijn inbegrepen, er worden zowel Indonesische en westerse gerechten geserveerd.

Verder is koffie, thee, frisdranken, handdoeken, excursies, gebruik van snorkeluitrusting en zeekano’s inbegrepen in de reissom.

Rondreizen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.