Ombak Putih

Vaarroute Bali - Kleine Sunda Eilanden - Irian Jaya

De Ombak Putih is een traditionele schoener met comfortabele hutten. Tijdens de cruise bezoekt u diverse eilanden en aan het einde van de dag kunt u relaxen op het dek. Het schip beschikt over een ruime openbare ruimte en alle maaltijden worden aan bood verzorgd.

Locatie

Er worden verschillende routes gevaren rondom de Kleine Sunda-eilanden, de Molukken en Raja Ampat. In de zomermaanden vaart de Ombak Putih tussen Bali en de Kleine Sunda-eilanden. In de wintermaanden vaart het schip rondom de Molukken en Raja Ampat.

Accommodatie

De 12 comfortabele hutten aan boord van de Ombak Putih zijn voorzien van airconditioning en hebben een eigen badkamer met douche en toilet.

 

  • 6 tweepersoonshutten met een tweepersoonsbed
  • 4 tweepersoonshutten met 2 éénpersoonsbedden (stapelbed)
  • 2 driepersoonshutten met een tweepersoonsbed beneden en daarboven een éénpersoonsbed (geschikt voor een kind tot 12 jaar)
Voorzieningen

Het schip beschikt over een ruime salon, met zowel overdekte als open gedeeltes, die ruimschoots plaats bieden om te relaxen. Alle maaltijden en drankjes (koffie, thee en frisdranken) zijn tijdens de cruise inbegrepen. Alcoholische dranken zijn tegen een redelijke prijs verkrijgbaar. 

U kunt verder gebruik maken van kayaks, peddelplanken voor staand gebruik en snorkeluitrustingen. Het is tevens mogelijk om te duiken (dit dient u bij boeking aan te geven). Het is tevens mogelijk om kleding te laten wassen.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën