Excursie
Hele dag

Uw eigen 'Cast away' op een onbewoond eiland! Er is geen telefoon, geen internet en geen restaurant. Maar... er is wel rust rust en nog eens rust, een hemel met heldere sterren, hagelwitte stranden en koraalriffen met alle kleuren visjes voor u alleen!

U waant zich even in de wereld van Robinson Crusoe, een geweldige en unieke ervaring, anders kunnen wij het niet omschrijven.

U wordt door het personeel van het Kura Kura resort met een snelle boot vlakbij het kleine bounty eilandje Krakal gebracht. Bij aankomst roeit u met een klein bootje door een lagune naar het eiland. Het personeel van het Kura Kura resort gaat uiteraard met u mee en vertelt u hoe alles werkt, daarna gaan zij terug met de boot naar Kura Kura. U kunt kiezen, of u krijgt een grote mand mee met eten en drinken of een visnet waarmee u uw eigen avondmaal bij elkaar kunt vangen, dat is aan u.

Op het eiland staan drie kleine bungalows en een kleine bibliotheek. De bungalows zijn niet bijzonder luxe maar dat is ook niet de reden dat u hierheen gaat. Niet iedereen zal het een prettig idee vinden om helemaal alleen op een eiland te zijn. In het midden van het eiland uit het zicht staat daarom nog een bungalow waar eventueel een 'bewaker' kan verblijven, dit mag u zelf beslissen. Als u Kura Kura in uw reis opneemt en dan in het bijzonder Krakal eiland, dan zult u dit bij terugkomst van uw reis absoluut als een hoogtepunt van uw reis zien. 

De volgende ochtend wordt u weer opgehaald en vaart u terug naar Kura Kura.

 

Deze exursie is privé.

Inclusief overnachting, bootovertochten, picknickmand

Ontdek ook deze excursies
Blitar: The Lost Temple Dinner
Java

Blitar: The Lost Temple Dinner

Aan het einde van de middag wordt u opgehaald door uw chauffeur en naar de Penataran tempel gebracht. Dit...

Jogyakarta: Batikworkshop
Java

Jogyakarta: Batikworkshop

Jogyakarta is de stad van het batik. U kunt een batikfabriekje en –winkel bezoeken, maar het is veel leuker om...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.