Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Uw eigen 'Cast away' op een onbewoond eiland! Er is geen telefoon, geen internet en geen restaurant. Maar... er is wel rust rust en nog eens rust, een hemel met heldere sterren, hagelwitte stranden en koraalriffen met alle kleuren visjes voor u alleen!

U waant zich even in de wereld van Robinson Crusoe, een geweldige en unieke ervaring, anders kunnen wij het niet omschrijven.

U wordt door het personeel van het Kura Kura resort met een snelle boot vlakbij het kleine bounty eilandje Krakal gebracht. Bij aankomst roeit u met een klein bootje door een lagune naar het eiland. Het personeel van het Kura Kura resort gaat uiteraard met u mee en vertelt u hoe alles werkt, daarna gaan zij terug met de boot naar Kura Kura. U kunt kiezen, of u krijgt een grote mand mee met eten en drinken of een visnet waarmee u uw eigen avondmaal bij elkaar kunt vangen, dat is aan u.

Op het eiland staan drie kleine bungalows en een kleine bibliotheek. De bungalows zijn niet bijzonder luxe maar dat is ook niet de reden dat u hierheen gaat. Niet iedereen zal het een prettig idee vinden om helemaal alleen op een eiland te zijn. In het midden van het eiland uit het zicht staat daarom nog een bungalow waar eventueel een 'bewaker' kan verblijven, dit mag u zelf beslissen. Als u Kura Kura in uw reis opneemt en dan in het bijzonder Krakal eiland, dan zult u dit bij terugkomst van uw reis absoluut als een hoogtepunt van uw reis zien. 

De volgende ochtend wordt u weer opgehaald en vaart u terug naar Kura Kura.

 

Deze exursie is privé.

Inclusief overnachting, bootovertochten, picknickmand