Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

In de ochtend heeft u een kookcursus. Per betjak gaat u naar de lokale markt, waar levensmiddelen worden verkocht. U gaat samen met uw begeleider boodschappen doen. U haalt de ingrediënten die u nodig heeft voor uw kookcursus, maar u heeft ook alle tijd om vragen te stellen over vruchten, groente of andere artikelen die u ziet en waar u meer over wilt weten. Ook het hele proces van tawar (afdingen) maakt u mee. Daarna met de betjak weer terug naar het hotel. U gaat aan de slag om drie gerechten te maken. Meestal zullen dit een hartige snack, een hoofdgerecht en een zoete snack zijn. De kookcursus is hier wat minder professioneel dan op andere plekken, dat komt omdat er weinig toeristen komen; maar het heeft charme! U staat in een prachtige open ruimte achter de receptie, waar mooie kunst- en gebruiksvoorwerpen staan. Als u gerechten klaar zijn, is het tijd om te proeven! 

 

Samen met andere reizigers (als er aanmeldingen zijn)

 

Inclusief kookcursus en ingrediënten