Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Een ruime halve dag-wandeling in de mooie omgeving van Ubud, met als afsluiting een heerlijke lunch.

Deze wandeling is interessant voor een ieder die van de natuur houdt. Uw gids wijst u op zoveel vogels, vlinders en ook insecten!

Rondom Ubud leven zo’n 100 vogelsoorten, u zult er tientallen zien, dit geldt ook voor de vlindersoorten. Sommige hiervan zijn endemisch in Indonesië. Ook de natuur, de tempeltjes, de dorpjes, de bomen, de vergezichten en de rijstvelden zijn een foto waard.

 

Verzamelen om 09.00 uur bij het kantoortje van de gids, u krijgt een goede verrekijker mee. En dan op stap, de kortste weg naar 'buiten'.

De prachtige wandeling voert in langzaam tempo over een smal pad door de rijstvelden. Uw gids is zeer enthousiast: elk vogeltje en iedere vlinder worden gesignaleerd vóór u zelfs iets gezien heeft. Veel uitleg, geestdriftige uitroepen als er weer een andere vogel, vlinder of insect gespot wordt. Zelf wandelend of fietsend is ook heel leuk, maar dan gaat u wel aan veel interessants voorbij. Halverwege een stop: even uitrusten en kokosmelk drinken. Ook wandelt u gedeeltelijk door de wilde natuur. De wandeling is voor een ieder met een normale conditie heel goed te doen, echter niet dagelijks, maar elke dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

U wandelt ongeveer 5 km.

 

Inclusief: lunch, Engelssprekende gids.

 

 

Aantal deelnemers:

De wandeling is in kleine groepjes.

(max. 10 personen.)