Mlilwane Wildlife Sanctuary, Restcamp

Swaziland

Mlilwane Restcamp is een groot kamp met verschillende chalets en ‘bijenkorfdorpen’ in Mlilwane Wildlife Sanctuary. U verblijft hier in een van de chalets of beehives met uitzicht op het park.

Locatie

Het Mlilwane Rest Camp is in het zuidelijke deel van het Mlilwane Park gelegen. In het park zijn regelmatig nijlpaarden en krokodillen te zien. Mlilwane is onderdeel van de drie Big Game Parks in Swaziland: Hlane Royal National Park, Mkhaya Game Reserve en Mlilwane Game Reserve. De parken liggen binnen 1,5 uur rijafstand van elkaar en zijn dus zeer geschikt om in combinatie met elkaar te bezoeken om de diversiteit aan flora en fauna te bewonderen. Mlilwane Wildlife Sanctuary is gelegen in de prachtige Ezulwini Vallei die ook wel ‘Valley of Heavens’ wordt genoemd. Het gebied is 4.560 hectare groot en is verdeeld in een noordelijk en zuidelijk deel.

Accommodatie

Mlilwane Restcamp is goed ingericht op de actieve reiziger. Bij het activiteitencentrum kunt u tochten als mountainbiken, paardrijden, wandelingen en game drives boeken. Een mountainbiketocht is echt een aanrader! Terwijl u fietst, heeft u kans om wild te spotten.

 

In het kamp is er een groot zwembad waar u kunt relaxen. Het Hippo Haunt Restaurant serveert ontbijt, lunch en diner met uitzicht op een klein vogelzwembad. Vaak ziet u hier nijlpaarden en krokodillen.

 

Alle bijenkorven (beehives) hebben een unieke en-suite badkamer met douche, wastafel en toilet.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Bar
  • Zwembad          
  • Excursiemogelijkheden              
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën