Hotels Zuid-Afrika

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels in Zuid-Afrika die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in het noorden, zuiden of het centrale deel van Zuid-Afrika. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige Zuid-Afrika helpt u graag verder.

Addo Elephant National Park, SANP Restcamp

Het Addo Elephant National Park is een wonderlijk safaripark. Als u denkt dat uw dag voorbij is als u in het restcamp arriveert, heeft u het mis. Hier begint het pas!

Malealea, Malealea Lodge

De hutjes en huisjes van de hooggelegen Malealea Lodge zijn vrij eenvoudig, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door adembenemende vergezichten.

Balule natuurreservaat, Mohlabetsi Safari Lodge

De kleinschalige Mohlabetsi Safari Lodge heeft een prachtige locatie in Balule natuurreservaat. Wat de lodge extra bijzonder maakt zijn spannende de safaritochten te voet door de natuur...

Addo Elephant National Park, Elephant House

Na een dag vol indrukken van uw safari in het Addo Elephant National Park, is het heerlijk om te relaxen bij het zwembad, nippend aan een cocktail of helemaal tot rust komen in de tuin.

Dullstroom, Stonecutters Lodge

Stonecutters Lodge is een sfeervolle plek gelegen op een landgoed bij Dullstroom in de groene provincie Mpumalanga, omgeven door forelkwekerijen, rivieren, bossen en bergen.

Bloemfontein, Oude Kraal Country Estate

Op het landgoed van oude Kraal Country Estate slaapt u in charmante kamers, die ver van elkaar verspreid liggen in een prachtige tuin, omringd door louter natuur.

Amakhala Wildreservaat, Woodbury Lodge

Speuren naar wilde dieren, overnachten in comfortabele hotels en niet onbelangrijk, lekker eten en drinken. In Woodbury Lodge in het Amakhala Wildreservaat smelten ze samen.

Dullstroom, Walkersons Hotel & Spa

Walkersons Hotel & Spa is een luxe lodge, gelegen op een landgoed bij Dullstroom in de groene heuvels van Mpumalanga, omgeven door forelkwekerijen, rivieren, bossen en bergen.

Martin33
Martin
Ik ben Martin en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Martin
Namibië
Ingrid
Ik ben Ingrid en Afrika specialist. Mijn collega's en ik adviseren u graag. 0299-23 30 00
Contact met Ingrid