Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels Zuid-Afrika

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels in Zuid-Afrika die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in het noorden, zuiden of het centrale deel van Zuid-Afrika. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige Zuid-Afrika helpt u graag verder.

Balule natuurreservaat, Mohlabetsi Safari Lodge

De kleinschalige Mohlabetsi Safari Lodge heeft een prachtige locatie in Balule natuurreservaat. Wat de lodge extra bijzonder maakt zijn spannende de safaritochten te voet door de natuur...

Dullstroom, Stonecutters Lodge

Stonecutters Lodge is een sfeervolle plek gelegen op een landgoed bij Dullstroom in de groene provincie Mpumalanga, omgeven door forelkwekerijen, rivieren, bossen en bergen.

Dullstroom, Walkersons Hotel & Spa

Walkersons Hotel & Spa is een luxe lodge, gelegen op een landgoed bij Dullstroom in de groene heuvels van Mpumalanga, omgeven door forelkwekerijen, rivieren, bossen en bergen.

Hazyview, AfriCamps at Mackers

Het idee van AfriCamps is om de romantiek en de lusten van kamperen te ervaren. In de natuur zijn, volop buiten en (ver) weg van de drukte en chaos van het stadse leven.

Hazyview, Rissington Inn

Deze historische herberg ademt zorgeloze charme met zijn uitgestrekte tuin waar groene gazons en kiezelstenen paadjes kronkelen tussen huizen met rieten daken.

Hazyview, Perry's Bridge Hollow

Perry’s Bridge Hollow is een aangenaam en charmant cottage hotel met zwembad, aan de rand van Hazyview, op zo’n 10 minuten rijden van het Krugerpark (Phabeni toegangspoort).

Johannesburg, Safari Club

Een perfect startpunt van een rondreis door Zuid-Afrika. De Safari Club is een kleinschalige lodge nabij de luchthaven van Johannesburg.

Johannesburg, Melrose Place

Versluierd in een lommerrijke tuin dwalen hadida’s ongestoord op het gazon bij het zwembad. In deze idyllische Hof van Eden deelt Sue Truter haar huis met overzeese gasten.

Johannesburg, The Peech

Een ‘levende’ wand van groene planten. Wauw! Zodra je de receptie en lobby van The Peech binnenloopt word je al blij van de prachtig ingerichte lounge.

Johannesburg, Monarch Hotel

Met slechts 12 kamers ademt dit prachtige pand koloniale grandeur door zijn witgekalkte muren, grote vensterramen en kanariegele zonneluifels.

Johannesburg, 54 on Bath

Een nieuwe naam voor een oude bekende. Na een grondige renovatie en complete re-styling heeft het voormalige The Grace zijn deuren geopend als ‘54 on Bath’.

Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid
Tanzania-Safari-Ingrid
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid