Johannesburg, Melrose Place

Zuid-Afrika

Melrose Place Guesthouse is een beetje verborgen achter hoge witgekalkte muren in de aangename wijk Melrose. Maar als u eenmaal het hek gepasseerd bent, wacht u een prettige verrassing. Versluierd in een lommerrijke tuin dwalen hadida’s ongestoord op het gazon bij het zwembad. In dit idyllische Hof van Eden deelt Sue Truter haar huis met overzeese gasten. U wordt compleet in de watten gelegd door Sue en haar goedlachse personeel. Melrose Place oogt als een Tuin van Eden met grote schaduwrijke bomen en planten, die op hun beurt weer veel (zang)vogels trekken. Niet voor niets verbleef de voltallige NOS-televisieploeg hier tijdens het WK voetbal in 2010.

Locatie

Melrose Place Guesthouse is gelegen in de wijk Melrose op 15 minuten lopen van het winkelcentrum Rosebank en op 5 minuten rijden van winkelcentrum Melrose Arch. Op nog geen 5 minuten wandelen van de guesthouse bevindt zich een populair Grieks restaurant (Parea Taverna). 

Accommodatie

Kamertypen:

     

  • 18 Classic kamers. Deze bevinden zich in het grote woonhuis en verspreid rondom de tuin. In het woonhuis loop je de trap op naar boven, waar zich 4 kamers bevinden. Alle kamers hebben vloerbedekking en ogen wat  ouderwets maar zijn daarentegen erg ruim waardoor er gemakkelijk een extra bed geplaatst kan worden. Door de grote ramen komt veel zonlicht binnen, dat is wel fijn. De 14 Classic kamers grenzend aan de tuin zijn eveneens groot, met elk een badkamer met douche en aparte badkuip, een groot tweepersoonsbed (kan ook opgemaakt worden als twee aparte bedden) en grote openslaande glazen deuren naar de patio. Vanwege de ligging vlakbij het zwembad en het klassieke landelijke interieur zijn deze kamers erg populair. 

 

  • 12 Premium kamers zijn ondergebracht in een compleet nieuwe wooneenheid met twee woonlagen, ongeveer 100 meter naast het grote woonhuis. De kamers zijn luxer en moderner ingericht en hebben ook een grotere badkamer met douche en aparte badkuip. Dit nieuwe deel van Melrose Place is speels ingedeeld met ongelijkvloerse ruimtes, waardoor je hier en daar kleine trappen moet nemen. Hier zijn ook de conferentieruimtes, waardoor vooral zakenmensen in dit gedeelte van het guesthouse verblijven.   

 

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Zwembad
  • Spa en Wellness vlakbij
  • Melrose Arch winkelcentrum op loopafstand
  • Golfbaan vlakbij
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën