Kuala Lumpur, Anggun Boutique Hotel

West-Maleisië

Bijzonder in Kuala Lumpur: een comfortabel, kleinschalig, sfeervol boetiek hotelletje middenin het centrum. Het Anggun Boutique Hotel is gevestigd in twee koloniale huizen uit de jaren '20 die in de jaren '30 opgekocht werden door een rijke Chinese familie. Herinneringen aan deze familie vindt u nog terug in het hotel dat met oog voor traditionele details is ingericht, maar dan wel met alle moderne comfort. Een fijne uitvalsbasis voor een bezoek aan de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur.

Locatie

Middenin het toeristische centrum in de wijk Bukit Bintang met vele barretjes, restaurantjes, eetkraampjes en winkeltjes. Naar de Twin Towers wandelt u in een half uurtje; prima te doen over de vele nieuw aangelegde wandelpaden (soms zelfs airconditioned) in Kuala Lumpur. Het hotel is gelegen aan een straat waar veel auto's gebruik van maken; u zult dit in het hotel (gedempt) horen.

Accommodatie

Dit kleinschalige hotel heeft slechts 18 kamers die alle net even anders zijn. Ze zijn alle sfeervol en warm ingericht; er is veelal gebruik gemaakt van prachtig handgemaakt meubilair. Alle kamers hebben mooie houten vloeren, airconditioning, ventilator, kluisje, TV, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een kleine badkamer met douche, mooie Chinese wasbak en toilet.

 

Kamertypen:

· Classic Room: 8 kamers, waarvan 3 met zicht naar buiten door kleine raampjes en 5 met zicht op de binnenplaats. Met queensizebed.

· Deluxe Room: 4 kamers, alle met zicht op de binnenplaats. Ruimer dan de Classic Room. Met queensizebed. Eén van deze kamers is aangepast voor rolstoelgebruikers.

· Family Room: 2 kamers aan de voorzijde van het gebouw, met ramen van vloer tot plafond met openslaande deuren en een hekje ervoor. Met queensizebed en éénpersoonsbed. Eventueel kan er nog een extra bed bijgeplaatst worden.

· Anggun Suite: 3 kamers aan de voorzijde van het gebouw met klein balkon. Met queensizebed.

· Courtyard Suite: 1 kamer, ruimer dan de overige kamertypen, met zicht op de binnenplaats. Met een hemelbed en een vierkant stenen bad in de badkamer.

Voorzieningen

Restaurant en café

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën