Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Pangkor eiland

Het eiland Pangkor is zeer de moeite waard om op te nemen in uw Maleisië rondreis. Het eiland heeft schitterende stranden en baaien. De meeste toeristen komen hier dan ook voor strand, zee en rust. Het eiland is niet groot, u kunt in een dag het eiland verkennen. Aan de oostkant van Pangkor liggen verschillende vissersdorpjes. In de hoofdstraat vindt u enkele (souvenirs)winkels en restaurants. Tevens vindt u op het eiland resten van een fort, dat door de Hollanders in het jaar 1670 is gebouwd.

 

 

Een vakantie op Pangkor kunt u goed combineren met een verblijf op het kleine eiland Pangkor Laut, dat privé-bezit is. Hierop ligt het Pangkor Laut Resort. De gasten kunnen genieten van weelderige luxe. Het eilandje heeft talrijke mooie stranden, in het bijzonder het strand aan de 'Emerald Bay'(Smaragdbaai). Dit wordt tot een van de voortreffelijkste stranden van de wereld gerekend. Al met al een ideale plaats om een aantal dagen in alle rust bij te komen van de eerdere indrukken van uw reis.

Tijdens deze rondreis reist u naar Pangkor eiland
Pangkor-laut-Sea-Villla121
Voorbeeldreis West-Maleisië

Rondreis Maleisië: West-Maleisië in Luxe

West-Maleisië, westkant: Kuala Lumpur > Pangkor Laut, mooist denkbare resort. Centraal: Cameron Highlands, theetuinen. Westkust: Penang, Brits verleden > Langkawi, stil strand, luxe.